Ukrainian Ottawa
-
Так, але я не в курсі, мабуть щось тимчасово. А там нічого не написано на вході?
-
Навіть в Гугл картах написано тимчасово закрито (
-
Там і роблять... Може ви не с того входу?
-
Можете спробувати зателефонувати їм 311
-
Менше налоги і все таке
-
Який банк краще ,щоб відкрити рахунок ?
-
Благодарю!!!
-
BMO
-
Маю питання стосовно водійської ліцензії. Відповідайте якщо конкретно знаєте,бо бачив різну інформацію. Я здавав екзамен g-full,і я його не здав.Питання таке, я можу знову піти на перездачу одразу на g-full,не здаючи на g-2?українські права маю з 2014 року.
-
Ні, не можете вже перездавати на full g. Тепер тільки на g 2, а вже за рік - на full g
-
Дякую
-
На сліпих зонах,тіпа не достатньо їх перевіряв перед поворотами,або зміною смуги
-
А на чому засипались?Якщо не болячи розповісти.
-
Всім привіт Знову стосовно питання на вклейку візи Мені прийшлої лист на вклейку Що буде якщо пройде 30 днів і я не встигну відправити паспорт? Чи можна буде потім це зробити? І яким чином?
-
Чому аж через рік ? Якщо здав G2 тоді наскільки мені відомо через 10 днів можна здавати на G full
-
Все правильно ! Особисто я здавав так G1, G2, G full . В мене три пластика
-
Так. Якщо є укр права, можна здати одразу на gfull. Якщо не здаєте на gfull, йдете здавати на g2, якщо здаєте, через 10 днів можна йти знову здавати на gfull
-
Здравствуйте! Оттава! Раен Nepean! Algonquin college! Маникюр+выравнивание гелем +гель лак 35$ (однотон) Педикюр+гель лак 35$ 6138906593 Оля
-
А ви брали інструктора до сдачі, як все радять? Які ще моменти відмітили при сдачі, які відрізняються від України ?
-
Вони працюють, так що можна сміливо ігнорувати те що каже гуглокарти. Також раджу робити апойнтмент через сайт - буде швидше ніж стояти у черзі
30 Jan 2023, 02:32
5295/27851
about 12 hours ago