Ukrainian Ottawa
-
Привіт усім, Оскільки ми переїжджаємо, здається в оренду Таунхаус в Бархевені, три спальні, 2,5 санвузли, бейсмент та гараж. Оренда 2300 в місяць + комунальні. Власник лояльний до українців, контракт на 1 рік, доступний до оренди з 1 квітня. В 5-10 хвилин їзди доступні усі магазини, спортивні комплекти і тд. Також вулиця підпадає під обслуговування шкільним автобусом. Будинок абсолютно новий, ми перші, хто в ньому живе.
-
Добрий день ми прилітаємо 4.04 в Торонто і звідти хочемо переїхати в Оттаву мені 42 дружині 38 і два сина 18 і14 років будьласка хто може допомогти на якийсь час житлом а бо знає де є житло і може є якась робота хто може допоможіть будьласка будемо вдячні за любу допомогу.
-
😳🇺🇸 У США сталося друге за величиною банкрутство банку в історії — The New York Times. Про своє банкрутство оголосив Silicon Valley Bank — і це найбільший банківський крах від часів фінансової кризи 2008 року. 16-й за величиною активів банк США був одним з найбільших інвесторів технологічних стартапів. ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ 🇺🇦Українці Маямі в соціальних мережах: Telegram Instagram Сторінка в Facebook 🇺🇦Інші наші платформи: САЙТ UKRAINIAN US INSTAGRAM UKRAINIAN US UKRAINIAN TRUCK DRIVERS UKRAINIAN BUSINESS FORUM
-
Всім доброго дня. Підкажіть будь-ласка, не дорогу страхову компанію для страхування майна. Це для підписання угоди з власником будинку, наше майно має бути теж застраховане.
-
Доброго дня. Я бачив що хтось продає сигарети для iqos,не можу знайти
-
Дякую!
-
❤️Дорогий друже, ПОВНИЙ надій, сміливості та позитивної енергії. Дуже радіємо, якщо Ви зможете приєднатися до нас! Ви, ваша родина, український народ і Україна переможете🇺🇦! ❤️Шановні дівчата та хлопці, друзі! З ЗАДОВОЛЕННЯМ ЗАПРОШУЄМО ВАС НА ЗАХІД 💙"PISANKA WORKSHOPS"💛, який відбудеться у приміщенні Української Православної Церкви за адресою: ⛪️1000 Byron Avenue, Ottawa 🔔Субота 1⃣8⃣ березня 🔔Субота 2⃣5⃣ березня 🔔Субота 1⃣ квітня 🕰 9:30 - 12:30 🕰13:30 - 16:30
-
Не підкажу, мої діти старші, ходять в школу. На гуртки поки ніякі не хочуть, тому не займалась цим питанням
-
На заправках
-
Ми брали Apolo
-
Дякую
-
Парк развлечений по прыжкам в Канате сейчас тоже нанимает народ.
-
Дякую за інформацію але ми спробуємо.