Ukrainian Ottawa
-
Ми так летіли, головне щоб віза мала термін дії також
-
Да, новый паспорт на руках
-
Мы просто слишком долго живем в Азии, и ни разу не сталкивались с такими моментами🤦♀️
-
Але віза як я зрозумів в старому, тому не ясно.
-
Якщо є новий паспорт з нормальним терміном дії проблем не повинно бути
-
Я поняла. Не ожидала что подвох может быть отсюда, а не в Канаде 😂
-
Головне щоб вас з Азії випустили якщо там так як ви кажете то нема чого хвилюватись, а в Канаді вас точно нормально зустрінуть тут навіть ніхто не запитує і нема інтерв’ю офіцери просто дають перміти по призвіську і ви собі йдете вже в місто.
-
Приглашаю на шугаринг. Нахожусь 440 Gloucester.
-
Подскажите пожалуйста хорошего мастера маникюра))))
-
🤣🤣🤣🤣
-
Запис на навчання + або в особисті повідомлення 💛
-
Так, але ввели обмеження, поселення надаватимуть лише багатодітним родинам, інвалідам та пенсіонерам до кінця місяця.
-
Здравствуйте,скажите пожалуйста ещё дают бесплатное жилье на две недели? И как его найти,куда обращаться ?Спасибо за ответ
-
Друзі, яке таксі чи може перевізники є з Оттави в Монреаль? ( не автобус/поїзд). Може хтось підробляє таким чином. В п‘ятницю літак з Монреалю.
-
Не можу кинути посилання, блокується
-
А есть какой-то документ по этому поводу ?
-
Всем привет. Что нибудь кто слышал будут продлевать программу? Или кто успеет заехать до 31 марта тот молодец остальные без пермита?
-
знайомі їздили убером з торонто до оттави, можете спробувати це ж по суті менша дистанція
-
Відправила
-
Добрий день! Репетитор з англійської мови. Заняття онлайн. На даний період знаходжусь в Україні. За всіми деталями у приватні повідомлення
30 Jan 2023, 02:32
6069/27966
about 2 hours ago