Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Ottawa

Ukrainian Ottawa

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
28.3k Posts 2.7k Posters 61.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Serge
    wrote on last edited by
    Подивиться яка напруга вказана на плойці, 110-230v, чи просто 230v, якщо перше, то буде працювати, якщо друге- то ні...
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Khrystyna
    wrote on last edited by
    Добрий день! Скажіть будь ласка, чи можна знайти жінці роботу в Оттаві з низьким рівнем англійської?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5849906860T Offline
    t5849906860T Offline
    Настя
    wrote on last edited by
    Усім привіт. Я відразу вибачаюсь за це звернення, але скажіть мені, тут можна попросити про допомогу? Можливо, хтось дійсно не буде стояти в стороні, а зробить крок на зустріч та спробує допомогти. У магазині біля нашого будинку, ми маємо борг за їжу. Місто Моршин, Львівська область. Зараз ми з мамою не працюємо, грошей не було і немає зовсім, тому прийшлось брати продукти в борг. Склалась така ситуація, що гроші потрібно повернути завтра, керівництво чекає звіт,вони там рахуються. Сума не критична, але через затримку дитячих, які я отримую, немає можливості їх віддати. Якщо ви можете допомогти, прошу вас, не проходьте повз.. Продуктів практично не лишилось, щоб знову взяти в борг, спочатку потрібно віддати цей. Дуже розраховую на вашу допомогу, буду вдячна від усього серця усім, хто не лишився в стороні. Мирного неба, бережіть себе.
    1 Reply Last reply
    0
  • t626873427T Offline
    t626873427T Offline
    Вероника
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Підкажіть де в Оттаві можна шукати роботу з рівнем англ elementary? Через місяць будемо в Оттаві, зараз роблю резюме і хочу почати пошук роботи завчасно Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t799360968T Offline
    t799360968T Offline
    Alexandra Lapchuk
    wrote on last edited by
    Доброго ранку. Підкажіть будь ласка, хто летів до Торонто і потім була одразу пересадка до Оттави, де ви оформляли Work permit? У аеропорту Торонто (перед пересадкою) чи вже по прильоту в Оттаву?
    1 Reply Last reply
    0
  • t443543105T Offline
    t443543105T Offline
    R K
    wrote on last edited by
    В першому аэропорт куди ви прилетіли, там і робите ворк перміт
    1 Reply Last reply
    0
  • t662452836T Offline
    t662452836T Offline
    Alina Lutsyk🌞
    wrote on last edited by
    Добрий день! Репетитор з англійської мови. Заняття онлайн. На даний період знаходжусь в Україні. За всіми деталями у приватні повідомлення
    1 Reply Last reply
    0
  • t799360968T Offline
    t799360968T Offline
    Alexandra Lapchuk
    wrote on last edited by
    Хто так робив і скільки часу було для цього? Ми мамі брали квиток, буде летіти з Варшави до Торонто, потім одразу до Оттави. Брали квитки польської авіокомпанії LOT. Не знаю скільки в них часу на пересадку. Якщо година, напевно це не реально.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna S
    wrote on last edited by
    Якщо не встигнете, то компанія має безкоштовно замінити квиток. У нас було 1.50 на пересадку, не встигли, але ми ще з кішкою були, тому забирали багаж і перереєстровували
    1 Reply Last reply
    0
  • t403895053T Offline
    t403895053T Offline
    Anna Kinder
    wrote on last edited by
    Доброго дня) Можливо хтось може допомогти з порадою як краще знайти житло, через посередників чи сайти?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5129142160T Offline
    t5129142160T Offline
    Недвижимость в Канаде, Оттаве
    wrote on last edited by
    Середні ціни на рент у Оттаві на березень 2023 року.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1986620697T Offline
    t1986620697T Offline
    Аnna Anna
    wrote on last edited by
    Добрый день, скажите пожалуйста украинцы в Виндзоре есть? Еду с семьёй 19 мая
    1 Reply Last reply
    0
  • t799360968T Offline
    t799360968T Offline
    Alexandra Lapchuk
    wrote on last edited by
    Дякую за відповідь
    1 Reply Last reply
    0
  • t403895053T Offline
    t403895053T Offline
    Anna Kinder
    wrote on last edited by
    Порадьте будь ласка перевірених ріелторів🙏😌
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Catarina
    wrote on last edited by
    Доброго дня, підскажіть в кого є досвід відкривання свого бізнесу, по типу кафе зі смачною кавою чи салону краси де будуть працювати наши дівчатка і робити нормальний манікюр 🤣 можливо є якісь нюанси на відкривання своєї справи ?)
    1 Reply Last reply
    0
  • t878914241T Offline
    t878914241T Offline
    Oleksandr
    wrote on last edited by
    Цікавить процедура проходження мед. огляду в Оттаві, міг би мене хтось проконсультувати?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Serge
    wrote on last edited by
    Шукайте в чаті вище, вже запитували багато разів, навіть вчора хтось питав і була відповідь....
    1 Reply Last reply
    0
  • t5849906860T Offline
    t5849906860T Offline
    Настя
    wrote on last edited by
    Усім привіт. Я відразу вибачаюсь за це звернення, але скажіть мені, тут можна попросити про допомогу? Можливо, хтось дійсно не буде стояти в стороні, а зробить крок на зустріч та спробує допомогти. У магазині біля нашого будинку, ми маємо борг за їжу. Місто Моршин, Львівська область. Зараз ми з мамою не працюємо, грошей не було і немає зовсім, тому прийшлось брати продукти в борг. Склалась така ситуація, що гроші потрібно повернути завтра, керівництво чекає звіт,вони там рахуються. Сума не критична, але через затримку дитячих, які я отримую, немає можливості їх віддати. Якщо ви можете допомогти, прошу вас, не проходьте повз.. Продуктів практично не лишилось, щоб знову взяти в борг, спочатку потрібно віддати цей. Дуже розраховую на вашу допомогу, буду вдячна від усього серця усім, хто не лишився в стороні. Мирного неба, бережіть себе.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5745440399T Offline
    t5745440399T Offline
    Ben Simon
    wrote on last edited by
    Всім привіт. Хто готується до IELTS? Шукаю для розмовної практики партнерів, щоб зідзвонювались і спілкуватись 1-2 години на тиждень, та прокачувати свій рівень англійської. Кому цікаво теж прокачувати і ви плануєте здавати IELTS пишіть в лс
    1 Reply Last reply
    0
  • t748291254T Offline
    t748291254T Offline
    Кристина
    wrote on last edited by
    Могу группу по городу скинуть
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.