Ukrainian Ottawa
-
E2 IELTS та EngVid безкоштовні канали на YouTube я сам їх використовую для підготовки.
-
Доброго дня. Хтось може зорієнтувати по цінам на житло у гарному районі 1-бед-рум. Приїхали до Вінніпегу з дружиною, але на третю добу зрозуміли, що це не наше місто. Дякую!
-
Якщо без дiтей то можно студiю,вiд 1300-1400
-
Старт вiд 1600
-
Без дітей. Але ми працюємо віддаленно, тому потрібна не маленька квартира.
-
а може загалом буде 1600 з уciма комунальними,як знайдете
-
розраховуйте на 1600+hydro
-
Якщо не лякають холода-розгляньте Эдмонтон,дешевше нiж Калгарi,але не настiльки вже й погано,бо в Оттавi недешева оренда
-
Якщо не секрет, можете поділитись, що саме не зайшло в Вінніпезі?
-
Ми сьогодні шукали житло у центрі, тому що нам потрібна зручна квартира зі всякими зручностями, і там просто дві драки за кілька годин посеред вулиці. У центрі дуже багато наркоманів. Ти не відчуваєш себе у безпеці. Можливо це все субʼєктивно, тому просто ділюсь своєю думкою.
-
Доброго дня! Знайшла квартиру, але ріелтор хоче оплату наперед, по е-transfer, і потім підписання договору. Це нормальна практика чи скам? Дякую.
-
В центрі також вдосталь наркоманів)
-
Дякую!
-
На скільки Оттава безпечне місто?
-
Спочатку ви маєте підписати договір а потім вже гроші. Я знаю що так
-
Тут центри міст це не так як у нас. Жити всі воліють по районах подалі від центру.
-
Ні, виглядає як scam.
-
Може у вас неправильна установка? Бо жити в центрі канадського міста то не про спокій))
-
Шось тут не так
-
Бездомні в центрі це класика Канади вони є в Торонто і в Оттаві. Єдине що тут я не бачив драк і агресії з їх боку, вони всі спокійні, хіба що можуть собі під ніс щос кричати і ходити як діти.
30 Jan 2023, 02:32
6362/27854
about 4 hours ago