Ukrainian Ottawa
-
Спробую дякую!
-
у мене здається це було проблемою + регіон
-
Ну я не знаю тоді. В мене андроїд 🙂
-
вкажіть канадську картку в епп стор можливо?
-
Підкажіть буд-ласка, хтось шукав сімейного лікаря? Де і як це робити?
-
Теж дуже потрібен!! я була у кліниці біля дома, мені відмовили, сказали, що зовсім немає вільних місць (((
-
Доброго дня, мені 23 роки, шукаю роботу в Оттаві, рівень англійської-В2, маю вищу економічну освіту, буду вдячна за допомогу, якщо маєте якісь пропозиції , розгляну всі варіанти, пишіть в особисті повідомлення😌 всім гарного дня🙂
-
я реєструвалась на apple tree в лист очікування. десь через 3-4 місяці зателефонували і запросили на зустріч з лікарем в клініку поруч з домом
-
Теж саме... В Оттаві понад 100 тис жителів без сімейного лікаря... Теж шукаємо, але поки нічого... Телемедицину парять повсюди...
-
Доброго дня) підскажіть будь ласка, хто прибув до Канади в березні, чи вдалось зробити в аєропорту кредитну картку CIBC bank? Чи можливо надати адресу готелю чи Airbnb квартири ?
-
Проблема в самому додатку для платформи Android. Зміни для різних платформ не завжди синхронні. Допоможе лише оновлення додатку з боку розробників. Або може бути, що у вас стара версія Android, яка вже не підтримується розробниками додатку. Якщо версія Android остання, то треба просто чекати оновлення додатку. Можна написати в їхню службу підтримки
-
Так)
-
Чи Ви про назву?
-
Я робила картку в Торонто, а адресу вказала в Оттаві
-
А підскажіть будьласка який хостел обрали ?
-
Дякую 🙏
-
Так, можна зробити, я вказувала адресу хостелу.
-
добридень, хтось вже запевняв податкові декларації? як у ній вказувати 3 тисячі, які ми отримали як допомогу?
-
дякую!
-
Ні, не вказувати
30 Jan 2023, 02:32
Post 6499 of 27644
about a minute ago