Ukrainian Ottawa
-
Такая пилотная программа есть только в Торонто. В Оттаве большие рентал компании сами предлагали бесплатно несколько месяцев в начале 2022 года.
-
а, ну этого я и не знал в принципе)
-
какая программа? это компания CLV Group, которая сдаёт апартаменты)
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста, есть тут кто-то, кто летел по foil less визе и уже в Оттаве делал вклейку? Какой вообще процесс подачи документов?
-
Бо зараз видають саме такий вид віз як у вас, візьміть з собою тільки роздрукований документ одобрення дозволу на роботу
-
Тобто додаткових документів не потрібно, тільки показати візу на паспортному контролі? Зазвичай,коли ставлять робочу візу,то потрібен роботодавець і контракт на роботу при в'їзді, а тут щось не розумію, що це за віза. У всіх знайомих гостьова на 10 років і по приїзду їм видалити work permit на три роки. Не розумію,чому мені дали цей тип візи
-
живу у них всё достаточно просто было при оформлении документов единственное что я попал в ремонт, то немного было грязно вокруг и должен был заселился первого числа, а заселился 4го но они это компенсируют со след месяца так что ребята вроде норм
-
CLV group
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка кондо /аппартмент білдинг в Оттаві перевірені, де можна зняти 1-2бедрум для сім'ї з трьох
-
Всім привіт! Я майстер-перукар , працюю в салоні краси в Канаті (Vizualize Hair Concept ). Будь-яке фарбування, жіночі/чоловічі стрижки, укладки, зачіски. Наразі діють знижки -20% у зв’язку з відкриттям. Запрошую завітати❤️🇺🇦
-
Хай, запрошую дівчат на танцюлькі! Класна атмосфера, нові знайомства та гарні танці вам забезпечені 🙂 Маю такі групи: 1) курс по High Heels для початківців кожну середу о 20:00 (❗️останній шанс приєднатись на цьому тижні); 2) україномовна група High Heels щочетверга о 20:00; 3) група по Jazz-Funk щочетверга на 19:00. *Ще проводжу індивідуальні заняття. 📍Місце проведення: 60 Colonnade Road, Nepean. Буду рада бачити КОЖНУ! Не відкладайте на потім прекрасне ❤️🔥 🖌Для запису або за інформацією напишіть мені в особисті Буду вдячна якщо поділитесь з тим, кому це може бути цікаво 🙌🏼
-
Дякую
-
Вбийте walk in clinic в Гугл і знайдіть поблизу себе
-
Куди можно просто піти
-
Підскажіть будь- ласка сайт, де написані державні лікарні, для тих хто немає сімейного лікаря . Дякую