Ukrainian Ottawa
-
Доброї ночі, чи може хтось допомогти встановити карнізи в кімнаті, бо нема інструменту 😞
-
Підкажіть, хто зитикався з такою ситуацією: заповнюю аплікацію на допомогу, не проходить Branch и Institution number, але я точно вірно все вводжу.
-
Є варіант- платіж прийде поштою, як це, хто знає?
-
Чеком?
-
Доброї ночі, чи може хтось допомогти встановити карнізи в кімнаті, бо нема інструменту 😞
-
Можливо, подивимось.
-
Можливо, прийде і чеком
-
Скоріш за все
-
Вам просто прийде E transfer, через який ви зможете надіслати гроші на ваш банк
-
Всем привет.Стоит ли подавать 2 анкету,чтоб указать гражданского мужа,если в первой не указала.И стоит ли переездать в Канаду?Перелет,жилье,меня там никто не ждет.Без языка только работать на уборке,пока не сдам тест или не подтвержу дипломы.
-
Здравствуйте! Скажите пожалуйста, при въезде есть какие-то covid ограничения? Нужны ли прививки или отрицательный тест?
-
Підтвердити дипломи можна заздалегідь через apostille, вони співпрацюють з WES
-
Нету
-
Но если вы будете в дальнейшем работать с детьми, пожилыми, или в местах приближенных с медициной, то там потребуют старые ковид сертификаты заменить на канадского образца, и сделать вакцины которых не хватает
-
Спасибо большое!
-
Помогу в закрытии кредита сша, пишите в лс
-
Доброго дня. Хто летів авіакомпанією Кондор, як обслуговування і взагалом? Порадьте авіакомпанію, бо начиталася не дуже гарних відгуків. Дякую
-
Доброго ранку,я записатися на медогляд?
-
Lufthansa
-
Дякую, а з якої країни Ви летіли, якщо можно?
30 Jan 2023, 02:32
6648/27873
about 7 hours ago