Ukrainian Ottawa
-
Шукати хостів або готель на одну ніч, або перебути до ранку в аеропорту, або брати в оренду машину. На нашу велику сім’ю квитки на потяг виходили дорожче ніж Оренда машини. Тому ми її орендували в аеропорту (працюють до 2 годин ночі) і поїхали до Отави. При дорозі на зупинці для транспорту трішки поспали в машині. Нам в Торонто готові були надати готель на дві ночі, але говорили про те, що тоді в Отаві можуть відмовити. Це одна і та ж державна програма, якою можна скористатися тільки один раз. Ми вирішили не ризикувати.
-
ми відправили через Рід тур. Ще чекаємо. Ціна одна з найнищих по турфірмах.
-
Я з Тернополя, особисто везу паспорти у Варшаву. Турфірма Моревіз, 0965058397, звертайтеся.
-
А хіба в аеропорту Торонто є якийсь 24 7 сервіс який допомагає з поселенням? Я точно не знаю, але це дуже ризиковано на місті шукати, за пару днів-тижнів зазвичай домовленості. Якщо загуглите toronto help with accommodation cuaet Там буде файл, але це від липня, може вже не актуально. Це єдине, що знайшла.
-
На сайті має бути розділ про доставку, там і є вся інформація.
-
Вже відповіли, що можна. Якщо зберетесь в Квебек, будьте ще уважніші щодо швидкості, там всюди камери.
-
Можу скинути файлом російськомовний варіант пдд Онтаріо. А тести можна або на офіційному сайті, або встановити додаток на телефон. Шукайте за назвою "ontario g1 test" та обирайте будь-який
-
Можливо хтось в курсі як замовлення зі Штатів наприклад з Адідаса приходить в Оттаву?