Ukrainian Ottawa
-
Тоже буде конвертація
-
А якщо відкрити валютний рахунок в доларах
-
Можна але буде конвертація
-
Щиро дякую)
-
Можна
-
Щиро дякую за інформацію головне що карточка буде діяти в Канаді.
-
Я розраховувався, все ок. Але є одне але. Коли оплачував готель, мій польський банк трактував це підозрілою транзакцією та заблокував карту. Добре що була ще одна карта та готівка.
-
Я так і не зрозумів у чому була проблема, думаю на розрахунки більше 1000 CAD за один раз в них стоїть ліміт. Спробуйте повідомити свій банк що будете розраховуватись в канаді, щоб не блокували. Я цього не зробив і мав клопіт.
-
Але в мене білет до Торонто а до Оттави треба купити на місці як з готівкою проблем нема
-
Щиро дякую
-
Курс тут хороший 1.36 до канадського,недавно міняв
-
В мене був рахунок в євро і в доларах США то мусів знову переводити в злоті,краще брати готівку з собою в долларах США
-
Доброго вечора, підскажіть будь-ласка хто може допомогти в оформленні візи до Канади? скільки це буде коштувати, дякую.
-
То що ліпше готівка чи просто банк нехотів давати велику суму грошей
-
Буде,але курс за транзакцію зовсім божевільний,воно з злотих знімає,американськими долларами не вдалось розраховуватись
-
Дякую
-
Тут на вокзалах приймать і доллари США,лише в аеропорту не міняйте багато,там курс 1.18 втратите багато на великій сумиі,на перший час поміняйте не велику сумму щоб була а потім вже в обміннику краще
-
Щиро дякую так і зроблю.
-
Поняла, мы нашли для себя вариант с ней
-
Ольга нам ничем не может помочь. Кинула сайты смотрите сами
30 Jan 2023, 02:32
6763/28125
about 2 hours ago