Ukrainian Ottawa
-
Дом с видом на Ридо канал и Лансдаун Парк выстален на рент если кому надо.
-
Не стесняйтесь открывать письма. Там внутри запроса на паспорт...... - запрос на паспорт!
-
📍Тема вебінару: Підтвердження диплому в США. Що? Де? Коли? Реєструйся тут Дата: 31 березня о 17.00 за тихоокеанським часом на платформі Zoom 📍Після реєстрації ви зможете отримати доступ до нашого закритого Telegram-каналу, у якому ми будемо ділитися лайфхаками з кар’єрного коучінгу та підсилення англійськоії мови для кар’єри та життя та опублікуємо інформацію для приєднання на вебінар. 📍Хто ми? Ми команда українок, які співпрацюють з американською компанією International Association of Career Coaches. ( Більше інформації за посиланням: ) 📍 Наша мета – допомогти вам у створенні карʼєрного фундаменту та підсилити знання англійської мови. P.S. Якщо ви вже були зареєстровані на наші вебінари, не потрібно реєструватись знову. Посилання ми вам відправимо!
-
💪🏻 Хто вже розмовляє англійською на рівні B2 і вище, але не може подолати застій в навичці біглого спілкування, ось моя група де БЕЗКОШТОВНО допомагаю людям з таким запитом. 📌 Додавайтесь в групу, гортайте вгору і вчіться.Для тих хто хоче вчитися швидше і ефективніше, є менторство. З приводу нього пишіть в ЛС. 🔑 Ось посилання (група в телеграмі): посилання тут не можна постити,тому ЛС😊
-
Вона сама підтягується в гос системі
-
Мы по прилёту заказывали такси, тоже в первый раз, думал, будет ли микроавтобус или нет если выбрать в Uber опцию XXL, к сожалению нет, все получается только на своем опыте, никто реально не смог в чате ответить на данный вопрос... Короче, нас 4 человека было, 2 взрослых и 2 детей, 10 больших чемоданов, 4 чемодана ручной клади и у каждого по рюкзаку ещё. Вызвал Uber XXL, приехал Hyundai не помню марку, стало ясно, что все не влезет и не вместимся, водитель сказал, что или уезжает или может подождать несколько минут, если мы вызовем ещё второе такси. Со второго телефона вызвали второе такси. В первое влезло чемоданов 7, остальное во второе такси плюс дети с женой, я в первом поехал. Значит из аэропорта до Marriot Courtyard East, первое такси показало при вызове 48 дол, а второе уже показывало около 90 дол. Там цена гуляет, модно дешевле выловить, а модно дороже, зависит от времени уток, у нас было 7 вечера, и второе таки уже показывало дороже, шел снег, все были вымотаны, ждать изменения цены не было времени, так что пришлось заказывать второе такси за 90 дол. Короче все обошлось около 140 дол... Сейчас я уже знаю, что дешевле все таки было бы такси Lyft, там тоже есть опция XXL, я ее заказывал позднее, там тоже не микроавтобус, но цена будет дешевле чем в убере даже за 48 дол, так что рекомендую вам заранее поставить Lyft и подвязать карту... Ну и продумать интернет. В аэропорту он есть, но только выходишь за стеклянные двери он пропадает, и приходиться ходить туда сюда чтобы проверить состояние такси... Желаю удачи....
-
Привіт. Скажіть будь ласка чи потрібно зараз реєструватись на медогляд?
-
Дякую Сергій. А як записатись. Дзвонила декілька разів але ніякої відповіді
-
Друзі, нагадую, що у Maidan Market в Оттаві за підтримки Ukrainian Canadian Congress - Ottawa Branch проходять індивідуальні коуч-сесії для українців💙💛 Записатись можна на офф-лайн або он-лайн сесію на сайті maidanmarket . ca З будь якими питаннями: 💙 втрати, біль 💛 незадоволення стосунками/собою 💙 складності з працевлаштуванням 💛 нерозуміння, чим займатись 💙 адаптація в новому середовищі 💛 пошук свого місця в новій країні 💙 все добре, але хочу чогось ще😉 💛 пошук відповіді на будь-яке питання, що бентежить. До зустрічі! P.S. Якщо виникли будь-які складнощі при реєстрації - пишіть у приватні повідомлення 💝