Ukrainian Ottawa
-
Так, ми поки тут, завтра-післязавтра виїжджаємо вже правда) але завтра можемо зустрітися)
-
Так, вчора з дружиною заїхали, якщо ви також тут та є бажання можемо познайомитись ) Дуже вам дякую.
-
Привет всем , хочу спросит страховку которую мы сделали OHIP мы можем по ней лечится бесплатно или как ?
-
Якщо теба допомога з квестом оформлення докуметів звертайтесь
-
Попробуй,якщо витерпиш в черзі до7 годин то так
-
Мене звуть Джеймі, я з Нью-Йорка. Я натрапив на ваш профіль в українській групі і вирішив поділитися з вами прибутковою платформою, в яку я інвестую і заробляю від 2% до 5% в день, в залежності від обраного вами плану. Я покажу вам платформу, якщо ви не проти подивитися на компанію і подивитися, як вона працює.
-
Це шо за скамери нью-йоркскі
-
я прийшов з самого ранку і за годину все зробив
-
Мені також писав😂😂
-
Ми вже майже все зробили, але дякую)
-
Він усім писав 🤣
-
Дякую
-
Покажіть скріншот із помилкою...
-
Якщо не секрет в яку клініку звертались?
-
Расскажите пожалуйста подробнее про бонус от банка что именно нужно сделать чтобы получить его
-
红帆科技, чтобы писать сообщения в группе, ваше имя и фамилия не должны содержать иероглифы Действие: Я удалил сообщение. ❗️
-
红帆科技, чтобы писать сообщения в группе, ваше имя и фамилия не должны содержать иероглифы Действие: Я удалил сообщение. ❗️
-
Доброго дня. Вчора подала на вклеювання візи. Зайшла на пошту. І сказали що візовий центр відмовив приймання візи. В когось таке було? На яку адресу висилали? І може щось вказували?
-
Всім доброго ранку або дня. Маю питання скоріше до дівчат: як Ви провозили дорогоцінні прикраси, особливо вироби з драгоційних каменів? Дякую
-
На який адрес ви висилали документи підкажіть будь ласка
30 Jan 2023, 02:32
Post 7251 of 27585
about 5 hours ago