Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Ottawa

Ukrainian Ottawa

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
28.3k Posts 2.7k Posters 61.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t936926512T Offline
    t936926512T Offline
    Viktoriia K
    wrote on last edited by
    Я показала підтвердження бронювання готелю що прийшло на імейл і цього було досить, після переїзду в орендовану квартиру - знову туди підходила і надала нову адресу, картки поки чекаємо.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1429537489T Offline
    t1429537489T Offline
    Ксюша
    wrote on last edited by
    Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t1985564099T Offline
    t1985564099T Offline
    Serhii Kasianiuk
    wrote on last edited by
    Добрий вечір, вибачте за те що турбую, сьогодні прилетіли в Оттаву, домовлялися із людьми пожити перший час, але в останню хвилину все змінилося, чи не можно у когось переночувати одну ніч, не безкоштовно, нас двое, я і дівчина. Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t783819591T Offline
    t783819591T Offline
    Max
    wrote on last edited by
    Добрий вечір , шукаю кімнату в Оттаві, в районі Hawthorne Rd at Hunt Club Rd. Бюджет 500-600. Мене звати Макс , мені 20 років в Канаді пів року . Зараз почав працювати в фірмі Beacon Lite. Я охайний хлопець без шкідливих звичок і без домашніх улюбленців більше інформації в ЛС . Буду вдячний за любу допомогу
    1 Reply Last reply
    0
  • t770171532T Offline
    t770171532T Offline
    Tetiana Dmytryk
    wrote on last edited by
    🌷Уберегти українську мову у наших дітях. В іншому мовному середовищі це неймовірна праця. Коли дитина йде у садочок, школу, і там усе звучить англійською Коли телевізор, радіо, інтернет щодня та щохвилини говорять англійською Коли всі написи навколо англійською Коли книги у школах, книгарнях, бібліотеках англійською 🌷Я шанобливо схиляю голову перед працею тих батьків, чиї діти у другому, третьому поколінні розмовляють мовою І. Франка та Л. Українки. Бо то велика праця. 🌷А щоб її трохи полегшити та розважити вас, згадати, що прийшла весна-красна, я написала декілька віршиків. Вони легенькі, коротенькі. Їх можна читати, зафарбовуючи розмальовки, які ви знайдете у коментарях. 🌷Пролісок прокинеться, З сонечком зустрінеться, Небу усміхнеться, І весна почнеться. 🌷Прилітають журавлі До весняної землі, Мовлять з неба нам крилом, Засівають світ теплом. 🌷Примостилась білочка На вербовій гілочці, Крутить дзиги ніжками, Ласує горішками 🌷Майорить вільшанка На веселім ганку, Сонечко вітає, Весну зустрічає. 🌷Миє сонний їжачок У промінчику бочок, Голочки помиє Та весні зрадіє. Весна прийшла, тепло принесла. #diary_newcomer #щоденник_новоприбулої #Ната_Гончаренко
    1 Reply Last reply
    0
  • t1686346977T Offline
    t1686346977T Offline
    SharkHelper
    wrote on last edited by
    红帆科技, чтобы писать сообщения в группе, ваше имя и фамилия не должны содержать иероглифы Действие: Я удалил сообщение. ❗️
    1 Reply Last reply
    0
  • t921818371T Offline
    t921818371T Offline
    Vadim Chosik
    wrote on last edited by
    Я работал в Польше сваршиком и хотел бы попробовать работать в Канаде! Девушка работала в магазине одежды NB
    1 Reply Last reply
    0
  • t921818371T Offline
    t921818371T Offline
    Vadim Chosik
    wrote on last edited by
    Здравствуйте, подскажите людей которые могут помочь устроиться на роботу в оттаве девкшее 18 лет и парню 20
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Teti
    wrote on last edited by
    Доброго дня, підскажіть будь ласка, 2 тижні тому заповнила анкету CUAET,на себе і вписала чоловіка,він іноземець,мені прийшов лист...А йому ні ,як бути,чекати далі?можливо хтось стикався з такою ситуацією?дякую за відповідь
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Слава
    wrote on last edited by
    CIBC дають найбільший кешбек і на 2 роки безкоштовного обслуговування. Інші банки лише на рік і менший кешбек. Але інші банки також можливо дадуть більший кредитний ліміт. Мені CIBC дали лише $1000, а Scotiabank $2500
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Darya
    wrote on last edited by
    Доброго дня, нам треба перевезти речі (7 великих валіз і кілька маленьких) по Оттаві, хтось може порадити варіанти як це зробити? До кого звернутися? Не безкоштовно
    1 Reply Last reply
    0
  • t2079735533T Offline
    t2079735533T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by
    Доброго дня, підкажіть, будь ласка, який банк обрати для відкриття рахунку? Буду вдячна за будь які поради🙂
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Слава
    wrote on last edited by
    Але майте на увазі, що що б отримати welcome bonus дають лише 2 місяці, то ж вам треба зробити певні дії. Одна з них це отримати direct deposit (зарплатню наприклад) і продовжувати отримувати її деякий час. То ж якщо ви відкриєте рахунок у 2х банках, то скоріш за все не зможете отримати Welcome bonus і там і там
    1 Reply Last reply
    0
  • t178040417T Offline
    t178040417T Offline
    Valery Lokly 💙💛
    wrote on last edited by
    Нам одночасно прийшов запит на біометрію, подавалися ще в вересні, я от вже в Канаді, а йому ще рішення не прийшло. Сидимо, чекаємо
    1 Reply Last reply
    0
  • t178040417T Offline
    t178040417T Offline
    Valery Lokly 💙💛
    wrote on last edited by
    Саме чоловік - іноземець
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Teti
    wrote on last edited by
    І чоловік теж іноземець?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Teti
    wrote on last edited by
    Дякую за відповідь
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Sasha Hrynyshak
    wrote on last edited by
    Вмім привіт Хтось летів в Канаду з Польщі через Дублін? Потрібна транзитна віза?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    🏍
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Підскажіть будьласка того хто може допомогти працевлаштуватися в Оттаві хлопцю 28 років.
    1 Reply Last reply
    0
  • t861473184T Offline
    t861473184T Offline
    Влад
    wrote on last edited by
    💪🏻 Хто вже розмовляє англійською на рівні B2 і вище, але не може подолати застій в навичці біглого спілкування, ось моя група де БЕЗКОШТОВНО допомагаю людям з таким запитом. 📌 Додавайтесь в групу, гортайте вгору і вчіться.Для тих хто хоче вчитися швидше і ефективніше, є менторство. З приводу нього пишіть в ЛС. 🔑 Ось посилання (тут не можно посилання,тому в ЛС🐥) або в описі в мене в профілі
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags