Ukrainian Ottawa
-
Доброго дня приємно додатись до групи рідних українців!Скажіть будь ласка в мене український паспорт роблю візу разом с дружиною по програмі CUAET,в неї Ізраїльський паспорт,с Канадою без візовий режим,тільки потрібно оформлювати eTA і в мене таке питання.Віза на вклеювання також повинна прийти на дружину чи тільки мені.Якщо хтось знає щось, поясніть будласка, своєчасно Дякую усім
-
Доброго дня! Можливі ці питання вже підіймали, але все не перелистаєш. Подавали на візу в травні минулого року. На питання про роботу ( затупила) поставила no. Віза прийшла щойно в березні. Visitor. Тепер є питання. Чи дадуть в аеропорту work permit? Поділіться хтось досвідом. Бо начиталися, що з visitor навіть дитину до школи не віддаш :(
-
Дякую.
-
Дадуть. Просто офіцеру скажете що в'їзжаєте з метою жити працювати
-
Вам не треба чекати на її візу, ви заповнюєте еТа на неї, отримаєте підтвердження і влітаєте до Канади, при собі варто мати перекладене на англійську свідоцтво про шлюб, але навіть не факт, що його запитають, головне, що ви разом подавали анкету. Вона отримує wp cuaet разом з вами. Можете в пп питати, якщо щось не зрозуміло
-
Здравствуйте 🌸 Создана группа для бьюти мастеров а также для поиска мастера . Если интересно пишите в ЛС я добавлю Вас в группу.
-
Дякую вам дуже допомогли
-
Молодой мужчина ищет комнату в аренду на длительный срок, пожалуйста напишите в л.с. если есть предложения.
-
Так
-
Відправляйте дит паспорти в Польщу
-
Можна напишу в пп задля подробиць?
-
Я відправляла з Німеччини в Польщу . Все Ок
-
Доброго ранку, де у Оттаві можна купити не дорогі меблі і техніку для квартири?
-
Доброго дня! Хтось, хто шарить в пк, підкажіть чого може монітор показувати no signal (монітор робочий)?підключала до різних роз’ємів і нічого. Куди можна тут звернутись, щоб продігностували відеокарту? Дякую
-
Можна написати заявку волонтерам, дадуть безкоштовно (тільки доставку оплатити). Також можна шукати в групах фб, ми так знайшли на перший час меблі
-
На ФБ поки що безрезультатно. А куди писати волонтерам?
-
Хоча ж не можуть прямо всю порти не працювати
-
Думаю, до порти. Кабелі і налаштування Ок на інших комп’ютерах працює
-
Немає сигналу між монітором та пристроєм. Проблема може бути в настройках, кабелі або в портах
-
Вітаю, як отримати новий study permit після проходження медогляду дитині?
30 Jan 2023, 02:32
7441/27957
about 7 hours ago