Ukrainian Ottawa
-
У групі вже 1,200 осіб, вітання! Хтось дуже незадоволений зростанням цієї групи, отже, вона рухається в правильному напрямку.
-
Перепелині яйця продаються у Whole Foods, T&T, Sobeys та іноді у Farm Boy
-
Нагадую, сьогодні в 15:30 чекаємо вас на зустріч💙💛 Тривалість приблизно 1,5 години. Чарівна Пані, Неважливо скільки тобі років, всередині завжди живе дівчинка, яка інколи хоче "на ручки", хоче підтримки та нагадування, що ти молодець 👍 Якщо у вас бувають нижче зазначені думки ⬇️ або є інші питання, що бентежать і не дають бути до кінця щаслививою/реалізованою/розслабленою/щасливою. Або все добре, і просто хочеться теплого надихаючого жіночого кола. Відкриваємо цикл щотижневих зустрічей для жінок. В програмі: ⚜️ інструменти допомоги собі в будь-яких життєвих ситуаціях ⚜️ корисні практики для тіла ⚜️ сила жіночого простору Ведуча Анна Федорова Експоненційний Коуч, MCP Coaching Academy (Canada) Вартість символічна 10$, користь набагато більша 🔥 П‘ятниця 20 січня 15:30 1000 Byron Ave
-
Доброго ранку💙💛 Нагадую, що сьогодні в 15:30 чекаємо на вас
-
Вітаю,Ольга.Щоб покращити ваш матеріальний стан вам потрібно трошки попрацювати пальчиками і з допомогою додатка "Дія" зареєструвати додаткові виплати від червоного хреста або ЮНІСЕФ.Щасти вам!
-
Доброго вечора! Підскажіть будь-ласка як Ви вирішуєте питання де та с ким залишати діточок в період канікул? Знаю про платні місця, але їх вартість дуже висока. Можливо є можливість знизити вартість або варіанти доступніші по ціні. Буду дуже вдячна за будь-яку інформацію 🙏
-
Дякую
-
Дитину не реєструвала, маю лише контакт перекладача
-
Раніше були
-
Або інші
-
Можна ще подивитись в Trainyards Farm boy
-
Хм, я Рідо мала на увазі
-
В якому саме ? Бо в Рідо не було
-
В Фарм бой були
-
Всім привіт Чи є тут хтось, хто реєстрував дитину народжену у Канаді, як громадянина Украіни? Якщо ні, то можливо хтось перекладав документи тут на укр? Мені потрібен скртифвкований переклад не за всі гроші світу :)
-
Дякую ❤️
-
Ніде не бачила в продажі, хоча в багатьох супермаркетах була. Якось шукала десь неподалік, то знайшла ферму. Але незнаю, чи продають там яйця, чи лише оптом. За цією адресою 3448 Woodkilton Rd, Woodlawn, ON K0A 3M0 ; Ontario Quail Farm(є сайт)