Ukrainian Ottawa
-
Кто знает, есть информация о Пиаре кто приехал по программе CUAET в Бритиш Коламбии?
-
Краще навіть не гугл, а сайт OC Transpo. Там одразу з розкладом автобусів.
-
🛩️У Канаді з’явився новий лоукостер, авіакомпанія Play, яка пропонує авіапасажирам квитки на літак до Європи менш як за $200. Таким чином PLAY Airlines стали першим бюджетним перевізником у Канаді, що пропонує своїм клієнтам недорогі квитки до Європи. На відміну від інших великих авіакомпаній, Play пропонує своїм пасажирам рейси без надмірностей, а саме без таких варіантів розваг на борту літака, як журнали або Wi-Fi. Завдяки цьому ціни на квитки залишаються такими доступними. В даний час мандрівники можуть літати з Канади в 31 місто Європи, включаючи міста в Греції, Великій Британії, Італії, Португалії, Франції, Ісландії і, а тепер і в Нідерландах. ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ 🇺🇦Українці Монреаля в соціальних мережах: Telegram Instagram Facebook 🇺🇦 Інші наші платформи: САЙТ UKRAINIAN US INSTAGRAM UKRAINIAN US UKRAINIAN TRUCK DRIVERS UKRAINIAN BUSINESS FORUM
-
Доброго дня шукаю роботу Торонто на будівництві працював на зовнішні та внутрішні роботи ремонт магазинів
-
Доброго дня, дайте будь ласка контакти банку меблів в Оттаві. Дякую
-
Есть тут мастера кузовных работ?
-
Вітаю, є торба жіночого одягу, розмір 46-48 кому потрібно. Можу підвезти завтра у другій половині дня, куди скажете в Оттаві. Дякую.
-
Не потрібно
-
Привіт! Мене звати Вероніка. Я працюю у туризмі вже 15 років. Приїхала у Канаду після початку війни в Україні та продовжую працювати за фахом у Монреалі. Пропоную послуги: 🔹️Пакетні тури (Куба, Мексика, Домінікана та інші країни). Послуги з бронювання та пошуку туру - безкоштовні. Працюємо з Air Canada Vacations, Air Transat, Sunwing, Westjet; 🔹️ Групові та індивідуальні подорожі; 🔹️ Діснейленд; 🔹️ Авіаквитки; 🔹️ Круїзи; 🔹️ Туристичне страхування. ✈️️ Вильоти з усіх великих міст у Канаді. 📍 Власні офіси у Монреалі, Лавалі та Оттаві. 💰 Усі форми розрахунків. 💙 Компанія Uniglobe працює у Канаді вже більше 40 років. 📧 Більше інформації у ПП ☎️ 514-806-8469
-
Ми вже тиждень у безкоштовному готелі. Намагаємося знайти житло. Усі просять документи, яких немає у новоприбулих. Звернулися навіть до ріелтора, вона запропонувала нам заплатити за 4-6 місяців, щоб винайняти щось більше менше нормальне. Ціни десь 1800 за 1 бедрум. Почали жалкувати, що прилітіли саме до Оттави. Можливо це адаптація, не знаю.
-
Не уверена, что найдётся кто-то кто Вам подскажет, так как сама была в поисках длительное время. Не нашла. Порекомендовали другое успокоительное, которое продаётся в Whole Foods. Если Вы в поисках именно успокоительного препарата, дайте знать. Я сфоткаю и отправлю Вам.
-