Ukrainian Ottawa
-
Раніше були
-
Або інші
-
Можна ще подивитись в Trainyards Farm boy
-
Хм, я Рідо мала на увазі
-
В якому саме ? Бо в Рідо не було
-
В Фарм бой були
-
Всім привіт Чи є тут хтось, хто реєстрував дитину народжену у Канаді, як громадянина Украіни? Якщо ні, то можливо хтось перекладав документи тут на укр? Мені потрібен скртифвкований переклад не за всі гроші світу :)
-
Дякую ❤️
-
Ніде не бачила в продажі, хоча в багатьох супермаркетах була. Якось шукала десь неподалік, то знайшла ферму. Але незнаю, чи продають там яйця, чи лише оптом. За цією адресою 3448 Woodkilton Rd, Woodlawn, ON K0A 3M0 ; Ontario Quail Farm(є сайт)
-
Не стикався/
-
Дякую . А по яйцях є якась інфо ?
-
По стрижці рекомендую Настя
-
Увага ! Шукаю яйця ! Друзі , де можна купити перепелині яйця ? Бо щось шукав в інтернеті і по тих крамницях де начебто повинні були бути - немає . Хтось десь бачив чи купував ? PS Також під’їду підстригтися з малим - одна дитяча , одна чоловіча стрижка . Бажано швидко . Кеш . Будь-ласка , пишіть в приват
-
1935 Bank St - я с детьми, по совету добрых людей из нашей группы, проходила здесь. Он-лайн регистрация, приехали ко времени. Вызвали, доХтер с транслейтом задал вопросы, кровь, рентген: за троих 350 долл. Я 150, дети (7, 8 лет) -100. Заняло час времени, может меньше.
-
Просто разные условия. Ничего не изменилось. Есть клиники которые просят оплачивать рентген и анализы отдельно, а есть клиники, в которых это включено в стоимость. Мы тоже сдавали за 150 все включено) Детям маленьким не берут кровь и не делают рентген, для них цена 100 долларов.
-
Але ми буквально на днях робили, може щось змінилось у вартості, бо я кось дивно чому одна клініка не бере додаткову плату за ці дослідження, а інша бере
-
Ну це не за картку, а за медогляд новоприбулих, що є обов‘язковим і так - 150 огляд + кров і рентген