Ukrainian Ottawa
-
Ідете в ServiceOntario, заповнюєте форму, але для страхування необхідно мати контракт оренди житла, ми сьогодні пішли без нього, нас розвернули
-
Я знаю, что новое, мы ездили на просмотр, когда там мастера были, и в кухне не вся техника стояла.
-
Это новое здание и квартира. Здесь ещё ничего не поднимали.
-
За $1,535 сдавали первый и подвальный этаж в марте. На квартиры выше цена выше.
-
Цены растут. А хозяин барин, ставит цену сам.
-
Квартира и правда хорошая, всё новое, современное, и изоляция окон шикарная. Так что кому-то очень повезёт)
-
Аа, значит ремонты одинаковые во всех квартирах.
-
Доброго дня,можете підсказати де записатись шоб дізнатись свій рівень англійської і отримати курси,дякую
-
Привіт) підкажіть будь ласка, чи є достатньою сума 1700 доларів на місяць для сім'ї (батько, мати та немовля)? Чи можливо на таку суму більш менш існувати місяць Завчасно дякую за ваші відповіді
-
Машини немає, мати буде з дитиною
-
Є машина чи ні? Немовля буде з мамою чи в садочок?
-
1700 - це теоретична сума, що залишається від зп після податку та суми оренди Тож ми намагаємося зрозуміти, наскільки ми можемо розраховувати враховуючи цю суму
-
Оу…ну залежить від суми оренди. Але думаю не дуже буде. Я с дітьми -3700 супер мінімум для існування ….
-
Дякую за ваші відповіді 😊
-
Так, тоді можливо. Як вже написали вище, на трьох приблизно $1000 на їжу. Інтернет, проїзний й мобільний зв'язок - ще десь 200-250
-
Нє, ну можна. У меня десь так само. Але це конкретно вижити. Їжа десь у нас 1000 і оплати: телефон, інтернет, страхування (я ше не працюю в Канаді). І все 😁
-
Так можливо жити
-
Організація YMCA.
-
Можливо тут знайдете відповідь
-
О, вже прочитала, що це після оренди, тоді реально)
30 Jan 2023, 02:32
7601/28153
about 11 hours ago