Ukrainian Ottawa
-
#реклама Вже зовсім скоро найочікуваніше свято весни - Великдень!🐣 Хочемо поділитись з вами промо від Meest Canada, з якою Ви зможете подарувати рідним в Україні турботу та яскраві емоції. ☝🏻Детальніше за посиланням: ca.meest.com/uk/promos#EASTER Відправляйте посилку з великодніми подарунками з Канади, адже Meest Canada БЕЗКОШТОВНО доставить Вашу посилку по Україні, якщо ви скористаєтесь промо-кодом EASTER. Це чудова можливість заощадити і зробити своїх близьких щасливішими, надіславши їм свою любов та увагу навіть на відстані🫶🏻 Умови акції: 1️⃣ З 29 березня по 15 квітня, зберіть одну посилку вагою від 15 кг (30 фунтів). 2️⃣ Оформіть цю посилку як АВІА відправлення на порталі Meest, чи у агентів Meest, або на авторизованих станціях самообслуговування Meest. 3️⃣ Використайте промо-код EASTER, який надає безкоштовну доставку посилки по Україні, якщо посилка відповідає умовам акції. ‼️Промо-код працює ОДИН РАЗ для відправника з Канади.
-
1,5 гігабайт це більше ніж мені може бути потрібно будь коли. Я і моя дівчина працюємо з дому і нам такої швидкості вистачає з головою (на практиці ми отримуємо десь 700-800 мегабіт на секунду але це ок, бо швидкість залежить від багатьох чинників, не тільки від провайдера, але і цього вистачає з дуууже великим запасом)
-
Дякую, це саме те що треба. Поїду до них з'ясовувати)
-
Тут є люди які подавалися на візу B2 до 🇺🇸 в Канаді ? Є декілька запитань.
-
Вітаю 👋🏼 Мене звати Настя, і я відкрила міні-крамничку в Торонто. 🇺🇦🇨🇦 У ній продаються унікальні вироби ручної роботи з українськими мотивами, де ви можете придбати вже готові речі або замовити власний розпис. Буду рада бачити вас серед друзів. 🥰 Нижче посилання instagram.com/_soul.rune_?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
💪🏻 Хто вже розмовляє англійською на рівні A2-B2 і вище, але не може подолати застій в навичці біглого спілкування, ось моя група де БЕЗКОШТОВНО допомагаю людям з таким запитом. 📌 Додавайтесь в групу, гортайте вгору і вчіться.Для тих хто хоче вчитися швидше і ефективніше, є менторство. З приводу нього пишіть в ЛС. 🔑 Ось посилання (тут не можно посилання,тому в ЛС🐥) або в описі в мене в профілі💪🏻
-
Там на сайті в них зараз є офер -45$ і тоді 1.5 гігабайт виходить 80$ в місяць. Але я раджу вам дзвонити їм та казати вашу адресу, я так подзвонив у Bell і вони мені зробили офер на 50$/міс за 1.5 гігабайт + безкоштовно роутер налаштують. Тобто треба їм дзвонити і все самому дізнаватись, або там вище писали що бувають ще по пошті приходять коди на дісконт.
-
Благодійний Виступ Козака Сіромахи в Оттаві! У четвер, 6 квітня! Вхід за благодійними внесками (мінімум 35cad), всі зібрані кошти буде направлено на допомогу Збройним Силам України! Придбати квиток можна за посиланням: www.eventbrite.ca/e/kozak-siromaha-charitable-performance-tickets-604090379587 Кількість квитків обмежена! Двері кафе та бар відчиняються о 18:00, виступ з 19:00 до 20:00, благодійник розіграш та автограф-сесія до 21:00. 📍Cafe Ukraine Ottawa, 911 Carling Ave.,Ottawa. До зустрічі! A charitable performance of Kozak Siromaha in Ottawa! 💸Entrance by donation - $35 minimum., all funds will be sent to the Armed Forces of Ukraine. You can purchase a ticket by the link: www.eventbrite.ca/e/kozak-siromaha-charitable-performance-tickets-604090379587 Cafe opens the door and bar at 6pm, the performance starts at 7pm, charity lottery from 8pm, autograph session till 9pm. 📍Cafe Ukraine Ottawa, 911 Carling Ave.,Ottawa.
-
Може хтось допомогти,реєструюся в убер ітс,робив провірку на несудимість через triton вони щось не змогли підтвердити мою особистість ,хоч я документи їм і повідправляв... тепер не можу там нічого змінити і убер без цієї фігні не пускає працювати,може хтось знає що можна зробити з цим?заздалегідь дякую
-
І чим ідентифікувались у тритоні ? Я фоткав їм права і мед страховку
-
Я пройшов перевірку тритоном . Ви всі інші документи подали на Убер ? Маю на увазі : права , police check , страховку , документи на машину , safety certificate? Ці документи вам підтвердили ? Єдина порада - писати в чат допомоги Убера