Ukrainian Ottawa
-
Дякую . А по яйцях є якась інфо ?
-
По стрижці рекомендую Настя
-
Увага ! Шукаю яйця ! Друзі , де можна купити перепелині яйця ? Бо щось шукав в інтернеті і по тих крамницях де начебто повинні були бути - немає . Хтось десь бачив чи купував ? PS Також під’їду підстригтися з малим - одна дитяча , одна чоловіча стрижка . Бажано швидко . Кеш . Будь-ласка , пишіть в приват
-
1935 Bank St - я с детьми, по совету добрых людей из нашей группы, проходила здесь. Он-лайн регистрация, приехали ко времени. Вызвали, доХтер с транслейтом задал вопросы, кровь, рентген: за троих 350 долл. Я 150, дети (7, 8 лет) -100. Заняло час времени, может меньше.
-
Просто разные условия. Ничего не изменилось. Есть клиники которые просят оплачивать рентген и анализы отдельно, а есть клиники, в которых это включено в стоимость. Мы тоже сдавали за 150 все включено) Детям маленьким не берут кровь и не делают рентген, для них цена 100 долларов.
-
Але ми буквально на днях робили, може щось змінилось у вартості, бо я кось дивно чому одна клініка не бере додаткову плату за ці дослідження, а інша бере
-
Ну це не за картку, а за медогляд новоприбулих, що є обов‘язковим і так - 150 огляд + кров і рентген
-
Дзвоніть до клініки, що поділилась Христина, у них дешевше ніж нам вийшло
-
Ми прилетіли 28.12 до Оттави.взагалі нікого не було.тому немаємо ніякого листочка з адресами клінік.знаю про проходження цього медогляд а куди звертатися не знаємо
-
Ну супер тоді, тоді радьте новоприбулим Вашу клініка🙏 Бо я обдзвонила декілька і така ціна була🤷♀️
-
Так, це за все
-
І сюди входить аналіз крові і рентген?
-
Тобто ви заплатила 225? Ми проходили за все 150 і дитині за 100
-
City: Ottawa Name: Olha ULANOVYCH Address: Immigration Medical Ottawa, Carling Broadview Medical Centre, Ste 103, 770 Broadview Ave, Ontario K2A3Z3 Telephone: + 1 (613) 729 9463 Spoken Languages: English, Russian, Ukrainian
-
Дорого заплатили чи в чому питання?
-
Підскажіть, будь ласка, де ця клініка знаходиться?