Ukrainian Ottawa
-
Добрий день, як проходить дія щодо зняття обмежень з ворк перміту?
-
Добрий день, шукаю будь-яку роботу по Оттаві) Ферми, склади, фабрики)
-
Доброго вечора хто може щось підказати нащод роботи я швея зараз у Вінніпеку
-
Також можу робити покоївкою бо працювала в такій сфері
-
Доброго вечора. Хтось знає контакти ріелтора , хто працює в Бархеваан ?
-
Всім доброго вечора! Займаюсь прибиранням. Зроблю чистоту і у вас) Кому цікаво - пишіть в особисті!
-
Благодійний Виступ Козака Сіромахи в Оттаві! Приходь підтримати та зробити добру справу одночасно 😇 У четвер, 6 квітня! Вхід за благодійними внесками (мінімум 35cad), всі зібрані кошти буде направлено на допомогу Збройним Силам України! Придбати квиток можна за посиланням: www.eventbrite.ca/e/kozak-siromaha-charitable-performance-tickets-604090379587 Кількість квитків обмежена! Двері кафе та бар відчиняються о 18:00, виступ з 19:00 до 20:00, благодійник розіграш та автограф-сесія до 21:00. 📍Cafe Ukraine Ottawa, 911 Carling Ave.,Ottawa. До зустрічі!
-
Доброго ранку ! Потрібна робота для дівчини , у будь якій сфері , Міссіссаго ! Буду вдячна за будь яку інформацію !
-
Є декілька варіацій , якщо казати про довгострокову аренду , то ви маєте підписати контракт , у моєму випадку був депозит за перший та останній місяць та потім кожного першого числа платиш за цей місяць , наприклад першого травня платиш за травень і тд. Декотрі лендлорди можуть запросити депозит за декілька місяців , якщо у вас немає кредитної історії та це ваше перше житло у Канаді