Ukrainian Ottawa
-
Хай розкажуть ті, хто нещодавно здавав теорію водіння. Там, здається, таксі можуть перевозити без нього
-
💪🏻 Хто вже розмовляє англійською на рівні B2 і вище, але не може подолати застій в навичці біглого спілкування, ось моя група де БЕЗКОШТОВНО допомагаю людям з таким запитом. 📌 Додавайтесь в групу, гортайте вгору і вчіться.Для тих хто хоче вчитися швидше і ефективніше, є менторство. З приводу нього пишіть в ЛС. 🔑 Ось посилання (тут не можно посилання,тому в ЛС🐥) або в описі в мене в профілі
-
Доброї ночі, підкажіть чи продадуть якісь базові антибіотики в аптеці без рецепту?
-
Семейных врачей нет у половины канадцев. Можно идти в walk-in-clinic любую.
-
Заходите в walk-in-clinic, и вам выпишут рецепт на лекарства от вашей болезни. Прием покрывается OHIP.
-
Дякую! але в мене ще немає страховки, тому і питаю чи продають вони хоч щось базове в аптеках😂
-
А почему до Канады не считаете ? Чем именно меньше эффективность, если меньше ?
-
OHIP оформляется в день визита (правда там могут быть очереди, но всё равно можно найти окно) . А антибиотик не может быть базовым... У вас уже 4й день жар не спадает?
-
Hello everyone, nice to meet you all
-
Англійська мова для всіх бажаючих. Онлайн - з нуля. Індивідуальний підхід до кожного. Пишіть + або в особисті повідомлення🔥
-
Переделала резюме уже здесь, поменяла ещё локацию в Линкедине и поставила open to work, после чего стали отвечать. До этого всё было глухо)
-
Здравствуйте, ищу работу онлайн. Я из Украины, Николаев. Крипт. И.т.п. не интересует. Если кто-то может что-то предложить, спасибо, напишите мне на телеграм +380679878434
-
Кімната в рент для дівчини чи пари у даунтауні Торонто з 1 травня до 30 серпня.
-
А якщо дитині 2 роки і треба робити планове щеплення? Також у будь яку клініку?
-
Не думаю... Но там точно подскажут.
-
Дякую
-
Заходите на сайт Ottawa public health. Реєструєтесь, подаєте всі щеплення, що у вас є і з вами зв’яжуться і запишетесь на щеплення які потрібно зробити у цьому віці
-
Дякую
-
Як діяти? Мій tax returns від Government було надіслано на мою стару адресу. Проте люди привезли мені додому (apartments), але, так як мене не було вдома, кинули в загальних ящик, куди кладуть листи, в яких не вказана квартира, а тільки номер будинку. Ввечері, коли я повернулась, ящик був вже пустий. Я думаю, може листоноші забрали через те, що там інша зовсім адреса. Спитала на пошті, ніхто нічого не знає. Я тепер не знаю, що робити, бо це була моя перша декларація і в листі скоріше за все були чек і код для входу в CRI.
-
Спробую, дякую.
30 Jan 2023, 02:32
7988/28118
about an hour ago