Ukrainian Ottawa
-
Ищите в интернете Ottawa Childcare subsidy. Идите на сайт города Оттава. Они попросят Вас предоставить значение в линии 23600 Вашей налоговой декларации за прошлый год. Если Ваш доход им покажется маленьким, то Вам дадут субсидированное место в садик.
-
Если подходите под их определение нуждающихся, то да. Вам нужно работать в Канаде и иметь иммиграционный статус в Канаде.
-
По их определению, Вам нужно место в садике потому что Вы работаете, но получаете минимум, из-за которого Вам положено место.
-
Запрошуємо Вас на святкове богослужіння.
-
Доброго дня підкажіть чи зможе чоловік знайти роботу по внутрішніх ремонтах. Немаючи машини і безнання мови.
-
Якщо він професіонал і знайде місцевих українців які займаються цим бізнесом і які не хочуть багато платити. На жаль це реальність. Я робив ремонт ванної кімнати в прошлому році і мені місцеві українці запропонували ціну вдвічі вищу чим я домовився з англомовними хлопцями
-
А якість? Теж вдвічі менша?)
-
Hi guys ! Увага ! Хто збирається в Убер ? Напишіть мені ПП - дам промокод
-
Привіт, які є підприємства по Оттаві? Агрофірми, склади , птахофабрики, молочні ферми , будь-яке підприємство, шукаю роботу на перший час, що запропонуєте ? Дякую Вам за увагу))))