Ukrainian Ottawa
-
Добрый вечер! Обязательно указывать!
-
‼️ Заробляйте, коли вам зручно UberEats ✅Власний графік ✅Заробляйте на своїх умовах ✅Все необхідне в одному додатку 👉👉👉Почати роботу
-
Привіт, в кого є адреса (центр зайнятості) в Оттаві
-
Непогане місце, є вільні апартаменти
-
Дякую!!
-
ціни від. Чим вище поверх тим дорожче
-
Привіт сусідам 😂
-
Скажите а где можно поваланторить в Оттаве? Желательно на кухне Думал пойти в фуд банк, но там написано что нужно ещё пройти какое обучение что волонтёрить у них
-
Що по цінам? Якшо знаєте)
-
я саме тут живу))
-
Добрий вечір усім! Я так розумію, що House2Home не дуже варіант обставити житло, активно шукаю на Фб, може є ще якісь варіанти? І може є непогані місця де можна купити недорого нові меблі і матраци (дивани, ліжка тощо)? Типу Ікеї може щось?... Дякую
-
IKEA - самий економний варіант, якщо з нового. Якщо б/у, то це фейсбук маркетплейс. Величезна перевага IKEA, це транспортування речей. Люба шафа або ліжко влізуть у саму найменшу машину
-
Не самий економний, а найекономічний. Не люба шафа, а будь-яка шафа.
-
Ох уж ці пекельні борошна 😂
-
А чого про «саму найменшу машину» не написали?)
-
Я буду звертатися в іншу організацію: або Matthew House furniture bank, або helping with furniture. Єдине що, я так зрозуміла, що і там, і там потрібні рекомендації від благодійних організацій. Також щось невелике можна пошукати в фб в групах Buy Nothing вашого району
-
Я би не сказав що ціни там приємні… 😏
-
Проскакували варіанти в центрі за 1500 1b
-
В інших місцях ще дорожче)
-
Доброго дня , займаюсь просуванням сторінок в соціальних мережах , кому цікаво - пишіть
30 Jan 2023, 02:32
8058/27913
about 11 hours ago