Ukrainian Ottawa
-
Скажите здесь есть кто не буть из города Rockland? Или хотя знают как связаться с местной мерией?
-
Привіт друзі. Таке питання хто може потренувати водінню до екзамену на Воклі, звичайно не безкоштовно.
-
Ми не з самого Рокленду але прям дуже поруч 💪 Яка ж мета Вашого бажання зв’язатись із владою?
-
К сожелению я не знаю Украинского языка, можете написать по русски ( первое предложение я понял, второе нет) Или по англиски, тоже вариант :)
-
Да логично Но не очень вижу в этом смысла, мы ж Канаде, если по тем или иным пречинам не хочется говорить по русски ( и понимаю людей которые не хотят говорить по русски) - можно простл написать на англиском
-
Нет желания связыватся с властью или властями. Просто на некоторое время оставлюсь в Рокленде И нужно как то добиратся из городка в Оттаву, на автобусе или поезде.
-
Да, лучше о политике не говорить
-
Не думаю что стоит поднимать тему языка, уж тем более находясь в группе которая называется «Ukrainian Ottawa»))
-
#реклама Вже зовсім скоро найочікуваніше свято весни - Великдень!🐣 Хочемо поділитись з вами промо від Meest Canada, з якою Ви зможете подарувати рідним в Україні турботу та яскраві емоції. ☝🏻Детальніше за посиланням: ca.meest.com/uk/promos#EASTER Відправляйте посилку з великодніми подарунками з Канади, адже Meest Canada БЕЗКОШТОВНО доставить Вашу посилку по Україні, якщо ви скористаєтесь промо-кодом EASTER. Це чудова можливість заощадити і зробити своїх близьких щасливішими, надіславши їм свою любов та увагу навіть на відстані🫶🏻 Умови акції: 1️⃣ З 29 березня по 15 квітня, зберіть одну посилку вагою від 15 кг (30 фунтів). 2️⃣ Оформіть цю посилку як АВІА відправлення на порталі Meest, чи у агентів Meest, або на авторизованих станціях самообслуговування Meest. 3️⃣ Використайте промо-код EASTER, який надає безкоштовну доставку посилки по Україні, якщо посилка відповідає умовам акції. ‼️Промо-код працює ОДИН РАЗ для відправника з Канади.
-
Привіт! Ми школа англійської мови English World Wide 🇬🇧🇺🇲 Запрошуємо вас на навчання, для дорослих та дітей, ціни 🔥 Запис в особисті повідомлення або + під постом ❤️ Ви отримаєте: ❤️індивідуальний підхід до кожного учня ❤️індивідуальний графік ❤️приємні ціни ❤️досвідчені та професійні викладачі ❤️зможете розуміти та сприймати мову на слух ❤️розберетесь з граматикою та будете застосовувати її в повсякденному житті ❤️вільно розмовляти
-
Зараз найму співробітників з виробництва/складу (Greenfield and McDowell) Досвід не потрібен, ми вас навчимо! Проведення співбесід одразу Складська посада/Монтажники · Робота - збирання невеликих компонентів має бути зручною для роботи на ногах протягом тривалого часу Шукаю людей, які можуть провести співбесіду та розпочати одразу · Зміни - доступні кілька змін, ранкова та нічна зміни Оплата - 17.00 год. - Перша зміна 18.50 год 2 зміна · Посада повний робочий день з можливістю понаднормової роботи · Має бути в змозі пройти тест на наркотики/Жодного злочину · Повинен знати англійську мову · Має бути громадянином США, Канади, України, Німеччини або постійним жителем США Напишіть мені, якщо цікаво
-
Огляд квартири в центрі Оттави за $1,795 на місяць від ріелтора Ольги Річер 1(613)265-2354
-
红帆科技, чтобы писать сообщения в группе, ваше имя и фамилия не должны содержать иероглифы Действие: Я удалил сообщение. ❗️