Ukrainian Ottawa
-
Зараз найму співробітників з виробництва/складу (Greenfield and McDowell) Досвід не потрібен, ми вас навчимо! Проведення співбесід одразу Складська посада/Монтажники · Робота - збирання невеликих компонентів має бути зручною для роботи на ногах протягом тривалого часу Шукаю людей, які можуть провести співбесіду та розпочати одразу · Зміни - доступні кілька змін, ранкова та нічна зміни Оплата - 17.00 год. - Перша зміна 18.50 год 2 зміна · Посада повний робочий день з можливістю понаднормової роботи · Має бути в змозі пройти тест на наркотики/Жодного злочину · Повинен знати англійську мову · Має бути громадянином США, Канади, України, Німеччини або постійним жителем США Напишіть мені, якщо цікаво
-
Огляд квартири в центрі Оттави за $1,795 на місяць від ріелтора Ольги Річер 1(613)265-2354
-
红帆科技, чтобы писать сообщения в группе, ваше имя и фамилия не должны содержать иероглифы Действие: Я удалил сообщение. ❗️
-
Мужские стрижи Оттава, район downtown)
-
Salam
-
Бачив на ФБ є в Оттаві Олег Грубий - інструтор
-
Kaz Trembowski. EN PL RU. Поляк з великим досвідом, ліцензований інструктор має спец обладнане авто. Я брав пару уроків в нього щоб краще зрозуміти місцеві особливості хоч і мав 20+ років досвіду водіння в Україні. Здав тут після нього на G full
-
Доброго дня друзі. Ми сім'єю прибули в Канаду. У дітей закінчуються паспорти вкінці місяця маємо нові паспорти ( стаді перміт одержали в аеропорту на 3роки) але як вклеїти візу у нові паспорти незнаємо. В кого були такі ситуації підкажіть будь ласка що робити?
-
Дуже дякую.