Ukrainian Ottawa
-
Макс не мути воду, никто не платит по 30$ да и за 20 надо постараться найти
-
Я зробила за 16$, але можна було шесть дешевше. Якщо хочете «для галочки». SQUARE ONE. Можна зробити по телефону. Відповідаєте на питання і потім кажуть ціну. Але якщо в кінці ціна не влаштовує, то можна запитати які відповіді повпливали на ціну і вам підкажуть і ви можете їх змінити.
-
Шановні українці, кому потрібні жалюзі на вікна? Ширина 165 см, висота 120 см. З шт в наявності.
-
Я могла опустити ціну до 11$ але мені важливо було знизити суму яку я плачу самостійно і більше якої вже оплачує компанія в разі страхового випадку. Але без кредитної історії просять оплатити перші 3 міс. Я оплатила за них 49$
-
32$, Surex
-
От У нас у соседки Merry Maids убирает за $50 в час и соседка не очень довольна. За $20 в час считается самой дешёвой уборкой дома.
-
У нас у соседки Merry Maids убирает за $50 в час и соседка не очень довольна. За $20 в час считается самой дешёвой уборкой дома.
-
Привіт ) Пропоную послуги по внутрішнім роботам Монтаж гіпсокартону Шпаклівка, покраска ???
-
Apollo, 16 дол в місяць. Оформлювала онлайн.
-
Всім, хто буде шукати житло, звертайтеся до Таміра, він великий професіонал, терплячий, видно, що хоче допомогти, поки всі відпочивали і святкували Пасху, він в суботу возив нас показував нам житло, в неділю спілкувався з власниками, а сьогодні ми підписали договір. +13439888890 Тамір (рос., англ)