Ukrainian Ottawa
-
Хто може підказати чому в мене дуже мало замовлень на убері?
-
Бо немає попиту зараз.Мало замовлень багато кур'єрів
-
Доброго дня потрібно оформити декларацію за 2022рік Підскажіть людину яка цім займається .Дякую
-
Друзі, вітаю ! Дайте будь ласка контакти нормальної tax free clinic . Бажано з волонтерами. Хто вже здавав декларацію . Чи просто підкажіть нормальну клініку чи людину хто на ваш погляд компетентний
-
Потрібен Business Development Manager/Retail Manager. Досвід в ресторанному бізнесі буде перевагою. Обовязково вільна англійська та водійські права. Місцезнаходження Dryden, Ontario Якщо ви маєте відповідний досвід та кваліфікацію надійшліть своє резюме на пошту [email protected] та вкажіть в темі листа назву вакансії
-
Приїзжаємо у Оттаву 15.04. Напішіть в лічку умови, будь ласка
-
Можливо комусь потрібен репетитор з англійської.Маю власну сторінку в інстаграм,де публікую різні корисності,якщо кому цікаво пишіть в особисті))
-
Всем привет, я работаю администратором по аренде жилья по адресу 160 Chapel (центр города). Цены очень доступные для новоприбывшых, я сам тут живу) Есть апартаменты с меблью и без, цены 1550-2350 долларов. В стоимость аренды входит отопление, вода, спортивный зал, сауна и басейн. Всё что нужно находиться в 5 минутах ходьбы, так что ездить никуда не надо. Можете мне написать в лс, если вы в поиске жилья в Оттаве. Я так же помогу с фуд банками, мебелью и всей необходимой информацией для, украинцев.