Ukrainian Ottawa
-
😳я думав таке тільки в старих забудовах 🙈
-
таак))) старі змішувачі це щось, але так не всюди)
-
ой минулого літа ці помилки були повально, довго вирішувались... писали їм у кризову форму. Я гадав вони давно пофіксили ті багі
-
Також заощадити можна якщо берете у них одразу кілька продуктів (типу страхування майна, житла... тощо)
-
Українці приїжджають не з G2 а з укр правами. Треба перездавати на канадські. Отримавши G full будете мати нижчий платіж. В мене найнижчу (якщо брати нормальні страхові компанії, а не наприклад Onlia) вийшло вибити з TD Insurance
-
Онлайн трохи дешевше. Якщо встановите їх додаток для аналізу ваших звичок водіння, ще знижку дають. Ну і залежить від вашого стажу водіння, які права, скільки плануєте їздити, де зберігати авто, район де живете, які опції оберете...
-
Дорогі мої українцi, я рада поділитися з вами, що ми отримали новy красиву партію Галицьких вишиванок з України на Великдень. Ціна від $49 до $89. Розміри та наявність вказані під кожною моделлю. Пишіть мені в приват, якщо є запитання. З наступаючим Великоднем!💛💙
-
Ви, напевне, посилання на магазин додавайте
-
And many more 😀
-
Скажіть, будь ласка,як можна закрити карту банку CIBC ,коли я знаходжусь в Україні?
-
Англійська мова для всіх бажаючих. Онлайн - з нуля. Індивідуальний підхід до кожного. Пишіть + або в особисті повідомлення, навчання та графік індивідуальні 🔥
-
Я здав одразу на G full. Мені зарахували досвід з України. Ви просто поміняли? Без драйв тесту і екзамену з теорії?
-
Аа, то ви не одразу з України. То інша справа)
-
В мене на карті щалишалось 26 дол.,а через пару днів стало мінус 9дол,а ще через пару днів ,мінуч 14дол.Не знаю чому.?