Ukrainian Ottawa
-
Привіт! Поки в пошуках постійної роботи, надам послуги няні(part-time). Освіта педагогічна, досвід і рекомендації також маю. Буду рада допомогти, усім гарного дня🙂
-
Для тих хто збирається здавати на права в Оттаві хочу порекомендувати Олега в якості інструктора. Сьогодні без питань здала на на G full, брала у Олега урок перед цим. Він добре все пояснює і показує де і як по маршруту краще що робити - це дуже допомогло при здачі road test. Олег Автоінструктор 647-268-0744
-
Огляд квартири у центрі Оттави за $1,795 на місяць.
-
Ярмарка вакансий в Westgate торговом центре с 19 по 22 апреля.
-
Огляд квартири в Оттаві за $1,800 на місяць від ріелтора Olga Richer 1(613)265-2354
-
Всім привіт ☺️ Я Ольга. Я сертифікований майстер з ламінування вій ☺️ Ламінування вій однозначно зекономить Ваш час,а погляд буде чіткішим і красивішим.💕 Прайс на вії : 🔹ламінування + фарбування 50$ 🔹ламінування + фарбування + ботокс (щастя для вій) 60$ ▫️Працюю швидко (1.5 години максимум)👁️🗨️ ▫️Ламінування вій продукцію InLei🔥 Віднедавна Brow Master 👍🏼 Прайс на брови : 🔹корекція віск/пінцет + фарбування краскою 25$ 🔹корекція віск/пінцет + фарбування хною 35$ Приймаю за адресою : Gatineau, J9A3T5 Хочеш неймовірні вії/брови тоді чекаю в direct повідомлень 💐
-
ПРИВІТ, сподіваюся, у вас гарний день. Мене звати Фред і я живу в США. Я займаюся нерухомістю, а також є власником нерухомості. У мене є робота, на якій можна заробляти 600 доларів США щотижня, не виходячи з дому. Не соромтеся звертатися до Dm, якщо вас цікавить більше запитів.
-
Привіт, громадо. В пусту квартиру потребуємо ліжка. Двоспальне або Кінг хто що знає і чи може поділитись. Дякую
-
Всім привіт ☺️ Я Ольга. Я сертифікований майстер з ламінування вій ☺️ Ламінування вій однозначно зекономить Ваш час,а погляд буде чіткішим і красивішим.💕 Прайс на вії : 🔹ламінування + фарбування 50$ 🔹ламінування + фарбування + ботокс (щастя для вій) 60$ ▫️Працюю швидко (1.5 години максимум)👁️🗨️ ▫️Ламінування вій продукцію InLei🔥 Віднедавна Brow Master 👍🏼 Прайс на брови : 🔹корекція віск/пінцет + фарбування краскою 25$ 🔹корекція віск/пінцет + фарбування хною 35$ Приймаю за адресою : Gatineau,476 boulevard des grives, apartment 3. J9A3T5 Хочеш неймовірні вії/брови тоді чекаю в direct повідомлень 💐
-
добрий вечір! хтось може допомогти знайти роботу автоміханік в Оттава є досвід роботи більше 8 років з гарним знанням англійської мови.
-
Так, їх Void check працює практично вскрізь