Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Ottawa

Ukrainian Ottawa

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
28.3k Posts 2.7k Posters 61.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Yuliia Bobrovnyk
    wrote on last edited by
    Привіт, громадо. В пусту квартиру потребуємо ліжка. Двоспальне або Кінг хто що знає і чи може поділитись. Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t802924455T Offline
    t802924455T Offline
    Olya Savojskaya
    wrote on last edited by
    Всім привіт ☺️ Я Ольга. Я сертифікований майстер з ламінування вій ☺️ Ламінування вій однозначно зекономить Ваш час,а погляд буде чіткішим і красивішим.💕 Прайс на вії : 🔹ламінування + фарбування 50$ 🔹ламінування + фарбування + ботокс (щастя для вій) 60$ ▫️Працюю швидко (1.5 години максимум)👁️‍🗨️ ▫️Ламінування вій продукцію InLei🔥 Віднедавна Brow Master 👍🏼 Прайс на брови : 🔹корекція віск/пінцет + фарбування краскою 25$ 🔹корекція віск/пінцет + фарбування хною 35$ Приймаю за адресою : Gatineau,476 boulevard des grives, apartment 3. J9A3T5 Хочеш неймовірні вії/брови тоді чекаю в direct повідомлень 💐
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Serge
    wrote on last edited by
    Ми ходили без запису, на 545 Rideau, там є типу практиканта і він робить все що треба, але консультується з лікарем через інтернет.... В них тільки телемедицина, але там є хтось фізично...
    1 Reply Last reply
    0
  • t1068895966T Offline
    t1068895966T Offline
    Mayuf Elayan
    wrote on last edited by
    добрий вечір! хтось може допомогти знайти роботу автоміханік в Оттава є досвід роботи більше 8 років з гарним знанням англійської мови.
    1 Reply Last reply
    0
  • t891996245T Offline
    t891996245T Offline
    Анатолій🇺🇦🇨🇦
    wrote on last edited by
    Так, їх Void check працює практично вскрізь
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nadiia
    wrote on last edited by
    Вечір в хату. Не можу знайти в пошуку,чи папери з банку достатньо для підтвердження адреси для OHIP?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Виталий
    wrote on last edited by
    Ищу жилье, с 23 апреля необходимо съехать Бюджет 800 .ищу в Норс Йорк,Вон или Русско-Украино говорящем районе . Готов рассмотреть вариант совместного поиска жилья, снимать 2ком квартиру, бейсмент.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5131253763T Offline
    t5131253763T Offline
    Anna Berkuta
    wrote on last edited by
    Всем привет, это на банк стрит, напротив Метро. Подробностей не знаю
    1 Reply Last reply
    0
  • t5683008894T Offline
    t5683008894T Offline
    English World Wide
    wrote on last edited by
    Англійська мова для всіх бажаючих. Онлайн - з нуля. Індивідуальний підхід до кожного. Пишіть + або в особисті повідомлення, навчання та графік індивідуальні 🔥
    1 Reply Last reply
    0
  • t5129142160T Offline
    t5129142160T Offline
    Недвижимость в Канаде, Оттаве
    wrote on last edited by
    Магазин Canadian Tire на Walkley/Bank St принимает на работу в центр садоводства.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Maria Hrushetska
    wrote on last edited by
    Добрий день.Чи зможу без дозволу від батька виїхати з дочкою в якої чоловіка прізвище в Канаду з Варшави,дозвіл був український до березня,а тепер ми в Польщі і в чоловіка немає змоги дати так,як він під Бахмутом
    1 Reply Last reply
    0
  • t787269425T Offline
    t787269425T Offline
    Инна
    wrote on last edited by
    Доброго дня . Найбільше мені сподобалась французька кава у Farm Boy . Зернова , але при необхідності відразу можливо помолоти. Перепробувала багато різних , ця найбільш сподобалась )
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Svitlana 🇺🇦
    wrote on last edited by
    Дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • t5387639904T Offline
    t5387639904T Offline
    Oleksandr Mitin
    wrote on last edited by
    Написав пп
    1 Reply Last reply
    0
  • t5822738151T Offline
    t5822738151T Offline
    Kateryna Therapist
    wrote on last edited by
    Вітаю учасників групи! 🇺🇦 Мене звати Катерина, я практикуючий дитячий та сімейний психолог! Рада поділитися з вами, що нещодавно я завершила навчання в КНУ ім. Тараса Шевченка. Здобула освітній ступінь магістра психології, спеціальність «Психологія дитинства та сім’ї з основами психотерапії». Та на цьому моє навчання не завершується, це тільки початок! Наразі закінчую магістратуру на юридичному факультеті. Навчаюсь в школі дитячої психіатрії Кузнєцова, бо вміти відрізнити патологію від норми, на мою думку, має кожен психолог. Й вчасно звернути на це увагу. Також проходжу навчання з КПТ напрямку психології й планую отримати акредитацію та захиститися після навчання у цій сфері. З березня 2022 року пройшла навчання з кризового консультування в київському інституті раціональної психотерапії «Я», та волонтерила, як дитячий психолог. Зараз проходжу декілька інших курсів у Великобританії та беру участь у міжнародних конференціях по світу. Маю на даний момент більше ніж 80 годин власної терапії з психоаналітиком ⏳ Допоможу з такими питаннями як: • Стрес • Панічні атаки • Депресивні стани • Фобії • Тривожні розлади • Стосунки з батьками/дітьми • Стосунки у відносинах • Переїзд за кордон • Проблеми в школі • Проблеми в колективі • Підвищена агресивність у дітей та підлітків • Аутоагресія • Булінг • Самооцінка Підбираю індивідуальний підхід до кожного клієнта, переходжу на мову, яку розуміє клієнт. Не веду бесіду психологічними термінами. Зі мною ви зможете відволіктись від буденності та самостійно вирішити усі питання, які наразі вас турбують. Зможете бути собою, адже на сеансі й поза ним діють правила конфеденційності. За деталями звертайтесь у особисті! 📩🕊
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Роман Зима
    wrote on last edited by
    Шукаємо людей для офіційного працевлаштування у Канаді (від 4000$/міс) Залишайте номер або пишіть
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Liliia
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь ласка як можна відслідкувати заявку з ідентифікаційним номером? Не можу розібратись
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Маргарита
    wrote on last edited by
    Друзі, шукаю на суботу машину, зустріти чоловіка в Монреалі. Везе нам із дітьми нашого чотирилапого друга. В Монреалі треба бути не раніше 16-ї год. Можу заплатити 150 CD.
    1 Reply Last reply
    0
  • t369964452T Offline
    t369964452T Offline
    Настя
    wrote on last edited by
    Заказали на Амазон с бесплатной доставкой под двери ( первый месяц вип подписка бесплатная) кровать 130$ матрас 225$ все новое. Так же там заказала набор посуды и подушки. Все вышло с налогами 580$ при этом доставили на следующий день. Качеством за такие деньги ооооочень доводьна
    1 Reply Last reply
    0
  • t5683008894T Offline
    t5683008894T Offline
    English World Wide
    wrote on last edited by
    Англійська мова для всіх бажаючих. Онлайн - з нуля. Індивідуальний підхід до кожного. Пишіть + або в особисті повідомлення, навчання та графік індивідуальні 🔥
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags