Ukrainian Ottawa
-
Я привіз два комплекти. Системні блоки, монітори... Коротше повні комплекти окрім корпусів бо об'ємні. Дві торби комплектуючих так би мовити)) Тільки корпуси тут купив
-
Загальна вага 11 тон разом з вагою авто яке ви тягнете на буксирі
-
Тобто монітор можна в ручній везти?
-
Я так само робив. У мене права ще старого зразка були 1999 року
-
LOT. Ручна кладь. Можна і в багаж наче але вони знімають з себе відповідальність за цілісність вашої електроніки
-
Якщо у Вас права нового зразку , є переклад на англійську, то достатньо їх. Якщо старого зразка, то зробіть переклад у бюро перекладів і цього достатньо. Довідка з МРЕО не потрібна
-
Треба здавати з нуля в Онтаріо. Якщо маєте права з України і вони візьмуть до уваги ваш водійський стаж то вам буде доступна опція перестрибнути через рівень G2
-
Ні, одразу не дозволили наче, без спроб
-
Так, насипом усе. На стрічці було весело, все висипали🙈. Я багато електроніки віз с собою бо ж ІТшник))
-
Згадав . Мої 24" і 22" монітори летіли у багажу разом у великому чемодані. 24" навіть у заводській упаковці))
-
Є офіційна інформація на сайті, то не може від них залежати і їхнього настрою
-
Скоріш за все вони не мали два роки досвіду, або просто «завалили» екзамен з G full
-
Чомусь не у всіх виходить перестрибнути. Гадаю людській фактор на кого попадете у Drive Test Centre
-
О. Круто. Не бачив такого коли я здавав. Дякую. Бо ще дружину треба "перездати"))
-
Не було. Лише один пристрій їх дуже зацікавив. Це була модна дорога електронна система очищення питної води. Вони там цілий консиліум зібрали щоб розпізнати гаджет. В решті решт запитали мені що то таке є 😂
-
Так люди скаржилися минулого літа