Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Ottawa

Ukrainian Ottawa

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
28.3k Posts 2.7k Posters 61.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t5989929239T Offline
    t5989929239T Offline
    Vladyslav
    wrote on last edited by
    А звідки ще брати інформацію ? Тільки з відкритих джерел ! Вот зараз приїхало купа людей хтось розповідає правду ? Показують хмарочоси в Торонто і говорять про внж ні хто не каже реальну картину бо вона не популярна Боїнга не Бажана бо ні хто не поставить лайк . Але що маємо те маємо і з тим змерились . Я не чого не втратив від того що спробував в Европпі ми не брали не в якій країні захист можемо повернутись в Европпу в будь який час . І ще один такий дуже важливий момент хто нам розповідав про Канаду ще д всіх цих віз ?? Це з більшості успішні люди з вищою освітою в яких все в шоколаді в Канаді вони розповідали про життя Канади очима успішної людини ! Сюди просто не пускали звичайних людей без вищої освіти і гарної професії тому і не було взагалі картини Канади зі сторони звичайних працівників але зараз буде сотні тисяч звичайних людей приїхало не крутих айтишнеків а звичайних людей і будуть відгуки про життя звичайних людей . В будь-якому випадку від того що спробуєш не чого не втрачаєш звісно якщо не проґавив захист в Европпі !
    1 Reply Last reply
    0
  • t178449522T Offline
    t178449522T Offline
    Lina
    wrote on last edited by
    Так тішить читати про «безпечних» наркоманів в Оттаві. Хтось дає якісь гарантії з приводу поведінки людини під дією наркотичного чи алкогольного спʼяніння? Всі визнають, що в даунтауні багато «дивних» людей. Ніколи не чула, щоб лікарі давали якісь гарантії з приводу умовно здорових людей в такому стані, а тут вони ще й ментально нездорові. Бо в Канаді, до слова, немає «психлікарень». Я вважаю, що міф про їхню спокійність і нешкідливість придумали самі канадці, які своєю толерантністю їх плодять і потім плекають. А запах трави дійсно нестерпний в деяких місцях і мабуть з цим нічого не зробиш, бо все це легально. І цікаво як канадійці самі дивуються, що в інших місцях України чи Європи немає такого бруду, як тут, чи бідненьких homeless people. Якщо хтось скаже, що в Оттаві всього цього немає чи небагато, то він просто не жив в даунтауні.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna S
    wrote on last edited by
    В Україні такого більш ніж достатньо, досі пам‘ятаю, як в Одесі, виходячи зі школи в самому центрі міста, побачила п‘яного, який стояв біля дерева (ну ви зрозуміли що він там робив)
    1 Reply Last reply
    0
  • t5989929239T Offline
    t5989929239T Offline
    Vladyslav
    wrote on last edited by
    Один раз виходжу с тунелю трамвая на станії Парламент , стояв чоловік коловся прям пару десятків метрів від парламенту Канади це десять ! В Україні такого нема .
    1 Reply Last reply
    0
  • t566821727T Offline
    t566821727T Offline
    Юлия Банар
    wrote on last edited by
    Жиза😂😂😂
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna S
    wrote on last edited by
    Про «асортимент наркотиків» навіть коментувати не буду, ви собі не уявляєте який рівень споживання наркотиків в Україні, а також алкоголь є наркотиком, і дуже шкідливим
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna S
    wrote on last edited by
    Ооо, то ви не були в Одесі, там божевільні на кожному кроці, і чіпляються до людей
    1 Reply Last reply
    0
  • t5989929239T Offline
    t5989929239T Offline
    Vladyslav
    wrote on last edited by
    П’яні люди є але в Канаді божевільні які ходять і щось кричать ! Божевільних які ходять і кричать в Україні нема !! Тому що в Україні нема грошей а в Канаді є гроші і тому в Канаду їде весь асортимент всіх наркотиків бо є гроші !
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna S
    wrote on last edited by
    Моя думка така: всі країни різні та всі люди різні: отже, кожному щось підходить або не підходить. Якщо особисто вам щось десь не підходить – то ніхто не тримає, зараз в українців є можливість пожити в будь-якій країні. Мені особисто не подобається, коли люди починають поливати брудом якісь країни, тільки тому, що їм щось не підійшло
    1 Reply Last reply
    0
  • t327745755T Offline
    t327745755T Offline
    Mari
    wrote on last edited by
    Під верховною радою в парку і бухало і кололись завжди. Особливо в літак там капець був.
    1 Reply Last reply
    0
  • t178449522T Offline
    t178449522T Offline
    Lina
    wrote on last edited by
    Може часи якось змінилися колись, але за все моє життя в Києві (з народження) я такого не бачила. Неможна порівнювати непорівнюване. Ті масштаби, які могли бути в Києві чи в інших містах України не йдуть ні в яке порівняння з Канадою.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna S
    wrote on last edited by
    Ви мабуть погано дивилися, ну і певно, що в більшості бували проїздом, а такі речі помічаєш, коли живеш довго
    1 Reply Last reply
    0
  • t5989929239T Offline
    t5989929239T Offline
    Vladyslav
    wrote on last edited by
    Я жив в Київі, Запоріжжі бував в Львові,Івано Фоанківські ,Ужгороді ,Харкові,Мукачево, Дніпро ,Бердянськ і не де не бачив людей які бігають кричать і самі з собою розмовляють а в Оттаві в Центр Таун це нормально це як добрий вечер !
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna S
    wrote on last edited by
    Так, в Брюсселі цигани цілими родинами на вулицях живуть, у них там і матраси, і дивани можуть бути
    1 Reply Last reply
    0
  • t178449522T Offline
    t178449522T Offline
    Lina
    wrote on last edited by
    Треба пожити в даунтауні😉
    1 Reply Last reply
    0
  • t178449522T Offline
    t178449522T Offline
    Lina
    wrote on last edited by
    Просто тут є мінуси, які є і їх нема чого приховувати, а є плюси, яких теж вистачає. Кожен знаходить свій баланс всіх цих факторів і робить свій вибір. Мені багато чого подобається в Канаді, але я тверезо аналізую ставлюся до того, що бачу навколо. І ми завжди можемо змінити набагато більше,ніж здається.
    1 Reply Last reply
    0
  • t327745755T Offline
    t327745755T Offline
    Mari
    wrote on last edited by
    Я теж майже все життя ж народження жила в Києві. На Оболоні наркоманів була тьма. Під домом був у нас на початку витверезник, потім кпз. З кпз потім все гімно по мікрорайону розпливалось. Я особисто не бачу прям страшної картини тут з бомжами і наркоманами. Як всюди, і в Україні і в Європі (чесно, в Парижі біло страшніше іти по вулиці ввечері, ніж тут). А від невдекватних ти ніде не застрахований. В жодному місці на землі…
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Zas
    wrote on last edited by
    Вам так не подобається Канада,що ви звертаєте на психічно хворих людей,за слово божевільний туточки ви можете й додому поїхати бо то образа
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna S
    wrote on last edited by
    Згалала як в Одесі в нашу парадну ходив і спав прямо під дверима в квартиру (центр міста), поки чоловік не прогнав його
    1 Reply Last reply
    0
  • t178449522T Offline
    t178449522T Offline
    Lina
    wrote on last edited by
    Я в lower - бачу їх кожного дня, один навіть спав в нас під порогом восени
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.