Ukrainian Ottawa
-
Я теж майже все життя ж народження жила в Києві. На Оболоні наркоманів була тьма. Під домом був у нас на початку витверезник, потім кпз. З кпз потім все гімно по мікрорайону розпливалось. Я особисто не бачу прям страшної картини тут з бомжами і наркоманами. Як всюди, і в Україні і в Європі (чесно, в Парижі біло страшніше іти по вулиці ввечері, ніж тут). А від невдекватних ти ніде не застрахований. В жодному місці на землі…
-
Вам так не подобається Канада,що ви звертаєте на психічно хворих людей,за слово божевільний туточки ви можете й додому поїхати бо то образа
-
Згалала як в Одесі в нашу парадну ходив і спав прямо під дверима в квартиру (центр міста), поки чоловік не прогнав його
-
Я в lower - бачу їх кожного дня, один навіть спав в нас під порогом восени
-
В Словакіі так само. В тому році там була і капець як стрьомно там з тими циганами.
-
Я в центр тауні, поки норм)
-
Я вже пожила в самому центрі Варшави. Вистачило )
-
У нас в старих рамах в під’їзді ховали наркоту. Років так 20 тому
-
в Україні все це є. Тільки дорожче і під прикриттям поліції. У нас увесь район був порозписаний знаками де закладки
-
Може в Україні безкоштовно видавали наркоту раз на тиждень, всім нужденним, як тут і утримували всі ці богодільні за гроші платників податків?
-
І не забувайте, що це в першу чергу люди. Нехай з проблемами, але люди. А нормальна держава повинна піклуватись про своїх горожан
-
Ні, в Україні роблять інакше - взагалі ніяк не допомогають наркозалежним. А знаєте що відбувається коли наркозалежному потрібна доза, але в нього немає на неї грошей? Він починає шукати гроші дуже простими шляхами - грабування, крадіжка і тому подібні речі. То ж те як тут поводяться з наркозалежними може вам не подобатись, але це дуже ефективна система, яка, перш за все, працює на вашу безпеку
-
Зміню трохи тему: хто знає гарну ветклініку в центрі? Хочу оформити страховку кішці, ну і потім щеплення треба робити
-
Я ходила до рандомноі клініки і мені сказали, що страхування можна просто так купити і огляд для цього не обов’язковий. Просто якщо хочете обслуговуватись в тій клініці-то треба огляд і зоб карту тварини завели
-
І в мене запитання по тваринах, я досі не зрозуміла- обов'язково реєструвати тварину та сплачувати щорічну ліцензію?
-
Есть на завтра свободные Паски 20$ 800 грамм Анконами колледж, Оттава
-
Так, реєструєте на сайті міста Оттава (погугліть ottawa city pet registration). Здається, $20 за собаку й трохи менше за котів,на рік. Вам прийде на пошту жетон на нашийник з реєстраційним номером.
-
І мені будь ласка. Дякую
-
Скиньте мені також, будь ласка
-
Так, я сьогодні ходила в Оттава сіті центр та зареєструвала кішку, це також можна зробити онлайн. Якщо хочете, скину посилання в пп
30 Jan 2023, 02:32
8541/28153
about 11 hours ago