Ukrainian Ottawa
-
Мені здається, що першому поколінню іммігрантів завжди важко, й потрібно багато в чому відмовляти собі. Але ж все це задля наступного покоління?
-
Відкривайте свій бізнес після пр і заробляйте скільки хочете.
-
Добрый день Я украинка Собираюсь в Канаду по визе cuaet Я стоматолог Может кто владеет информацией подскажите смогу ли я работать по профессии и какие экзамены сдавать Благодарю 🌹
-
Важко первые годы, потом уровень жизни даже при среднем доходе выше, чем уровень жизни при среднем доходе в Украине. Например, жизнь в доме/таунхаусе, владение 2 хорошими машинами, техника для быта, всякие удобные штуки для жизни, качественные игрушки, олежда - в Украине это недоступно для средней зарплаты, нужно много зарабатывать, чтобы это себе позволить. А тут это норма жизни.
-
В Україні далеко не всі платят податки
-
В Україні зараз середня пенсія 4500 грн, а податки більші ніж в Канаді і люди якось собі живуть 🤷♀️ Як я зрозуміла тут на держ пенсію мало хто розраховує, більшість готується до пенсії з молодості
-
Згодна з вами. Перші два роки найважчі. Але я завжди відчуваю себе іммігрантом, навіть після багатьох років тут. А от для моєї доньки тут вже все своє рідне, включаючи мову.
-
Цим ПР-ом туманним яким заволікає держава мігрантів, щоб поповнювати свій бюджет, і не залишаючи людині на якісь заощадження, не просто відкрити свій бізнес. Да і не всі мають талант бізнесмена…
-
Теж вірно, пам‘ятаю свою першу роботу в Харкові, обіцяли офіційно влаштувати на роботу після трьох років роботи в компанії😁
-
Мені просто цікаво, а що ви хотіли, щоб громадянство просто за те, що тут хтось пару місяців прожив зразу давали? Звісно спочатку треба показати країні, що ви - корисні. І проблеми з пошуком кваліфікованої роботи будуть всюди, не тільки в Канаді. Якщо хочете паспорт, який потім дозволить кататися по світу, буде одним із найсильніших у світі (4 місце, якщо цікаво), то прийдеться дупу трохи піднапрягти... А при правильному підході, через 2-3-5 років ви вже будете відкаладати на пенсію, звичайно, якщо не будете сидіти на одній некваліфікованій роботі без підйому в кар'єрі
-
Я тут себе не відчуваю емігранткою. В Польщі за роки там, навіть з вільною мовою дуже сильно відчувала себе емігранткою.
-
А в Україні ви багато заощадили? Думаєте проживете на пенсію українську (яку через 15 років збираються повністю відмінити)? Ми не вміємо заощаджувати, бо нас ніхто не вчив як правильно свої гроші вкладати і взагалі як з цим жити.
-
Отож, не мала кількість людей приїздить до Канади в солідному віці. Виходить, більшість з них потенційні бомжі в майбутньому в цій країні… 😏
-
Просто проводжу порівняння з Європою… Там щось тобі держава всежтаки залишає за твій не легкий труд, з чього мігрант взмозі чудово існувати. В Чехії, якщо працюєш офіційно, теж можно зробити той самий ПР.
-
Там хороша пенсія? Я жила в Польщі. Щоб отримати хорошу пенсію треба більше 20 років працювати на умові о праці і спраго платити зус. І якщо пощастить, то буде пенсія. І будеш більш менш нормально жити, якщо буде своє житло і поміч від дітей. Так, як всюди. Мінімальна пенсія в Польщі смішна. Податки на офіційній роботі такі ж 30% як тут. Ну і треб ж громадянство мати або перманент резидент для всіх цих виплат. Шлях до громадянства +\- 10 років. Умови -також приблизно, як в Канаді (еміграційний процесісюди однаковий). Треба знати мову…все так само. В багатьох країнах світу немає пенсії. До неї б ще дожити….
-
Вітаю, де можна зробити гарний та безпечний педикюр, бажано в центрі?
-
Как-то чуть больше пенсии платят
-
Люди,де можна зробити зубну пломбу не за всі гроші світу,може хтось знає де є якась стоматологія?
-
https: //www.canada. ca/en/services/benefits/publicpensions/cpp/old-age-security/guaranteed-income-supplement.html
-
Доброго вечора. Мій близький знайомий вʼїхав в забор Тім хортонса(ніби засліпило сонце) можливо хто знає чим це загрожує і що робити в такій ситуації?
30 Jan 2023, 02:32
8675/27947
about 9 hours ago