Ukrainian Ottawa
-
та то зрозуміло, просто логічного сенсу я в цьому не бачу...
-
Ні, я дизайнер
-
Ахах, на скільки пам'ятаю, ви ще й qa працюєте...
-
Привіт від економіста 😂 професія про все і ні о чим. Я ще й міждународник. Ні дня по професії
-
Для PR скоріше за все доведеться
-
Добрий ранок 🤗. Скажіть будь ласка можливо хтось знає сімейного лікаря хто приймає нових пацієнтів??
-
Не я, а друг. І це він мені про це емердженсі розповів. Ми разом анкету заповнювали, бо з англійською не дуже у них в родині. І він отримав
-
Вы перша людина, що отримали від Онтаріо, більше не чув і не бачив. Подавався туди тричі і відмова
-
Шкода що немає варіанту «поки вистачає, а там хтозна»)
-
Так
-
Але заявка одна на родину?
-
Тоді можете і свій час не тратити.
-
Ні. Друг подався після 3000 допомоги і отримали вони 700+700+400 на дитину
-
Зрозуміло, так, то вже отримали
-
Ні, перше питання чи вистачає на оренду
-
Якщо ви отримали допомогу від Канади по 3000 то провінція Онтаріо відмовляє . Якщо ще не подавали на канадську, а сюди першу подаєте. Є шанс отримати 500 доларів.
-
Ну все одно я спробую. Я сама з дітьми, то подивимось відмовлять чи ні
-
Я радий за нього. Отримають ті хто спочатку подається на провінцію, а після неї на канадську. . А якщо першу получили 3000 , то відмова.
-
І розповідати багато чого можна.... А як насправді, це тільки особисто провірити. Одні уже наросповідали сьогодні тут вище, як їм погано тут було, як вони страждали. А я в це не вірю, Канада прийняла, дала допомогу.. І тут треба писати як погано, щоб другі і не пробували?
-
Припадаю,простите.😁
30 Jan 2023, 02:32
8739/27854
about 3 hours ago