Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Ottawa

Ukrainian Ottawa

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
28.3k Posts 2.7k Posters 61.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Viktoriia Savitska
    wrote on last edited by
    Ольга, я теж пам’ятаю Ваші перші коментарі тут. Що «доглядати чужих дітей», то не для Вас, а ще там була вимога до вакцинації і Ви почали писати, яке то зло. Тільки прошу не пишіть мені в особисті, хочете виплиснути негатив, то пишіть на загал. Свій досвід в Канаді напишу далі☺️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Katerina
    wrote on last edited by
    Спасибо за опыт 👍 Можете подсказать как нашли работу административ ассистентом? Я пишу на эту вакансию, уже много разослала, но даже до собеседования не доходит. Свободный английский
    1 Reply Last reply
    0
  • t1085059215T Offline
    t1085059215T Offline
    Alyona Kononova
    wrote on last edited by
    Ще один плюс Канади, що тут нормально відносятья, якщо у вас не ідеальна англійська, мені ні разу ніхто не зробив зауваження, не шуткував та не виправляв, хоча я говорю с дуже помітним акцентом та сама помічаю, що роблю помилки 😅
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Katerina
    wrote on last edited by
    Если у кого-то в компании ищут административ ассистента, кастомер сервис, супервайзера и т.п. вакансии вспомните плиз про меня 😊
    1 Reply Last reply
    0
  • t1085059215T Offline
    t1085059215T Offline
    Alyona Kononova
    wrote on last edited by
    Свою работу нашла через Indeed, резюме отправила прям ооочень много так что не переживайте, со свободным английским обязательно найдете роботу! Муж вообще нашел работу в какой-то из украинских групп в фейсбуке, поэтому искать лучше везде
    1 Reply Last reply
    0
  • t434291721T Offline
    t434291721T Offline
    OlegGrudko
    wrote on last edited by
    Та це не в нас так культура. Так скрізь. Ну не можуть люди масово писати про свої фейли. Де ви таке бачили :) Про фейли можна писати, коли вже все позаду, або якщо їх кількість досить незначна у порівнянні з перемогами. Тому це природньо, що здебільшого розповідають про успіх. Контент про фейли не набирає перегляди (якщо він звичайно не робиться навмисне провокативним)
    1 Reply Last reply
    0
  • t787269425T Offline
    t787269425T Offline
    Инна
    wrote on last edited by
    Доброго дня , нажаль , в мене не має часу розписувати хто , скільки , вік… , але скажу коротко . Ми з чоловіком та 2 дітьми тут пів року , працюєм , багато ( я дома шию одяг для собак для канадського постачальника ), додатково займаюсь пошивом та ремонтом одягу , штор , чоловік помічник електрика (робочий графік ненормований ) часто працює в вихідні . Я також . Купили авто в кредит( за умови що обидва офіційно працевлаштовані ), діти із задоволенням ходять до школи , останні роки освіти в Україні не отримували ( ковід , війна ). Нашій родині тут добре , затишно , рухаємось тільки вперед 💪
    1 Reply Last reply
    0
  • t5774792720T Offline
    t5774792720T Offline
    Екатерина
    wrote on last edited by
    Работа. Открыта вакансия: курьер,менеджер(жен). Оплата: сдельная $280 в конце каждого рабочего дня нал./безнал.  Обращаться в личное сообщение График работы: 3-5 ч./рабочий день. пн-пт (суббота воскресенье выходной) Знание языка: не требуется. Вам нужно быть постоянно мобильными,поддерживать связь с нашим сотрудником  выезжать по адресам при необходимости. Просьба если вам нужны детали работы то необходимо указывать где вы проживаете территориально,ваше имя,город.
    1 Reply Last reply
    0
  • t340151198T Offline
    t340151198T Offline
    Elizabeth Reznik
    wrote on last edited by
    Так само приблизно у нас по цифрам. Чоловік працює один, бо я у декреті. Якби ще я працювала, було б більш ніж достатньо.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Katerina
    wrote on last edited by
    Для меня это обратиться за поддержкой и разделить разный опыт, не только успех. Вижу постоянно в Фейсбук группах нейборхудов, что канадцы могут и о проблемах написать, попросить помощи или поддержки. И это ок. Люди любят помогать
    1 Reply Last reply
    0
  • t178040417T Offline
    t178040417T Offline
    Valery Lokly 💙💛
    wrote on last edited by
    Знаєте, з таким описом це вигляда як "робота" закладчика 🙄
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Viktoriia Savitska
    wrote on last edited by
    Мій досвід в Канаді: Ми з сім’єю я, чоловік і двоє дітей(5 та 6 років зараз) приїхали пів року тому, в листопаді. Чоловік знайшов роботу віддалено і вже їхав не в невідомість. Ми орендували будинок, купили частину меблів у лендлордів, дещо докупили в Ікеа, та і досі продовжуєм щось докупляти , бо не все одразу. Записали дітей в школу, старший почав ходити в перший клас, молодша в джуніор . Я їх навчанням повністю задоволена, діти дізнаються щось нове, постійно діляться емоціями, які отримали за день. Ми з чоловіком здали іспит і отримали водійську ліцензію, придбали автомобіль , так не новий (в Україні у нас був кращий), але на перший час це досить непоганий варіант, заробимо і купимо кращий. Я почала шукати роботу, англійська у мене геть на поганому рівні була, я двох слів сказати не могла, але шукала різні вакансії і відправляла своє резюме кругом і ходила на співбесіди. З шести співбесід мені на п’ятьох вислали офер, щоб я ознайомилась і якщо підходить, то підписувала і через 3-5 днів після підписання виходила на роботу. Це була не якась супер-крута робота, але мене тішило, що в новій країні без знання мови я можу заробляти кошти, підтягну мову і піду по професії. До слова, в Україні у мене була своя студія краси. Тут я подавалась на клінінг, кав’ярні та ресторан(посудомийкою). Вирішила, що піду в клінінг, так важко , але найбільша оплата і є бенефіти. Але у старшого почались проблеми в школі, школа не винна, то у мене просто така дитина, йому важко дається щось нове. Навіть якби в Україні я його перевела з одного садочка в інший, то теж була б важка адаптація, а тут ще наклалась мова. Ну значить прийняли з чоловіком рішення, що до Різдва посиджу з дітьми і витратимо запас грошей, який у нас був на всяк випадок, тому що оренда будинку не дешева і це більша частина його зп. Після різдвяних свят, як тільки діти почали ходити в школу вже весь день(бо ходили до 11 на період адаптації) я почала знову розсилати резюме, але сама вже не хотіла йти куди-небудь , хотіла по професії. Вирішила відправляти в салони краси резюме, всі відповідали, що потрібна ліцензія, бо у них немає навчальної. Але в одному відповіли і сказали, що мають відповідну ліцензію. Пройшла усну співбесіду, наступного дня зробила складне фарбування моделі , яку привели вони. Мене прийняли на роботу, так на мінімалку + чаєві, але це лише поки я немаю місцевої ліцензії. Мене підтримують клієнти, керівництво, моя сім’я і я сама себе підбадьорюю, що буде краще. Наразі я роблю документи, наробляю 3500 годин, щоб здати іспит тут і отримати ліцензію, з наступного місяця вони переглянуть мою заробітну плату. Наші витрати :2800 оренда+~500 комунальні платежі, на їжу ми витрачаємо мінімум 1000 в місяць, іноді куримо електронні цигарки(що теж тут не дешево),постійно купуємо щось з одягу, посуду аксесуарів (точну суму не скажу , вона завжди різна). Зараз купили дітям велосипеди, самокат і захист для цього виду спорту, тому у цьому місяці вийшло багато витрат. Моя заробітна плата ~2000-2400 на місяць, +чаєві(40-150$) на тиждень. Можливо когось здивує, чому нема негативу, але я вважаю, що чим людина наповнена і як вона мислить, то те вона і отримує в житті. Ситуацій, щоб це вивело мене з себе і прям геть неподобатись за цей час не було! Я дякую Богу, що маю свою родину і ми можемо жити тут і зараз і в безпеці! Перед цим досвіду життя за кордоном у мене не було, я завжди жила, вчилась і працювала в Україні. Після початку повномасштабної війни, то 3 місяці в Чехії і 5 місяців в Польщі, потім Канада.
    1 Reply Last reply
    0
  • t957092679T Offline
    t957092679T Offline
    Victoria Chaar
    wrote on last edited by
    Hi guys, I need some advice here. How did you choose the city or province? On what basis. Would really appreciate any advice in this concern.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Viktoriia Savitska
    wrote on last edited by
    А Ви займаєтесь мілким ремонтом одягу? Я маю нестандартну фігуру і джинси, які гарно сидять на бедрах великі в талії 😪Чи робите Ви таке?
    1 Reply Last reply
    0
  • t787269425T Offline
    t787269425T Offline
    Инна
    wrote on last edited by
    Я за любу роботу зараз берусь , не перебираю ) Якщо матимете бажання пишіть /дзвоніть , все зробим 👌
    1 Reply Last reply
    0
  • t316593503T Offline
    t316593503T Offline
    Elena Naumets
    wrote on last edited by
    Всем привет ! Какие можете порекомендовать языковые школы в Оттаве ( английский) ? Бесплатные для ньюкамерсов, оффлайн.
    1 Reply Last reply
    0
  • t390465760T Offline
    t390465760T Offline
    vʌ
    wrote on last edited by
    Ой клас!
    1 Reply Last reply
    0
  • t787269425T Offline
    t787269425T Offline
    Инна
    wrote on last edited by
    Привіт . Я шию ) Моя візитка перед Вашим листом )
    1 Reply Last reply
    0
  • t390465760T Offline
    t390465760T Offline
    vʌ
    wrote on last edited by
    Привіт! Можливо хтось може порадити людину, яка класно шиє одяг, та може переробити вже готовий. Бажано з України, буду дуже вдячна💓
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Viktoriia Savitska
    wrote on last edited by
    Дякую❤️
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.