Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Ottawa

Ukrainian Ottawa

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
28.3k Posts 2.7k Posters 61.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Anastasia Sayer
    wrote on last edited by
    А когда он может приехать по cuaet?
    1 Reply Last reply
    0
  • t417433525T Offline
    t417433525T Offline
    Елена
    wrote on last edited by
    Здравствуйте, меня зовут Елена, и я занимаюсь продвижением страниц в социальных сетях Что входит в мои услуги как SMM специалиста: - создание уникального визуала - разработка стратегии для увеличения продаж/клиентов - настройка таргетированной рекламы - Режисование и монтаж Reels , Tik tok
    1 Reply Last reply
    0
  • t5387639904T Offline
    t5387639904T Offline
    Oleksandr Mitin
    wrote on last edited by
    Прекрасный таунхаус . Что входит в стоимость? Есть ли парковка возле дома?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Darya
    wrote on last edited by
    Я передивилася таких таунхаусів з десяток, тож поки ви чекаєте на відповідь - скажу з власного досвіду. Зазвичай (завжди серед тих, що я бачила) це тільки вартість оренди, все інше на вас, вся коммуналка плюс інтернет і тенант іншуранс, парковка ваше місце перед вашим гаражем, по вулиці зазвичай паркуються по одній стороні дороги.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alinka Halaiko
    wrote on last edited by
    Так само як і тут
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alinka Halaiko
    wrote on last edited by
    Думаю з чоловіком по комплекти купували на 4х
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alinka Halaiko
    wrote on last edited by
    Однозначно не згодна з Вами. Я працівник освіти і в Україні і тут. Так от тут до 9 класу правда 0 а з 9 тих дітей заганяють капець як із тими кредитами. Тому мої діти вчаться в 2х школах (Канадська і Українська онлайн) я дотепер задоволена всім.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olya
    wrote on last edited by
    Обратитесь в YMCA language assessment center. Через них нужно пройти тест и с результатом теста записываться на курсы. Они подскажут, какие есть варианты школ
    1 Reply Last reply
    0
  • t1512296185T Offline
    t1512296185T Offline
    Yegor Dubinin
    wrote on last edited by
    Скажите, а здесь кто не будь сдавал экзамен под названием Food Handler Certification Сколько времени готовиться, как готовится, лучше сдавать сам экзамен онлаин или физически пойти и сдать? Интересует здача экзамена именно в Оттаве
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ira T.
    wrote on last edited by
    Вы можете податься вместе на визы по программе CUAET до 15 июля. Вам дадут разрешение на работу на 3 года. Въехать нужно до 31 марта 2024. Не советую ехать одной с тремя детьми.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ann
    wrote on last edited by
    Так і пропрацювати треба 40 років офіційно
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anastasia Sayer
    wrote on last edited by
    Спасибо
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lola
    wrote on last edited by
    А зачем он вам ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    🏍
    wrote on last edited by
    Это что за экзамен?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Viktoriia Savitska
    wrote on last edited by
    Зверніться в Algonquin College, знайома з цим запитом зверталась туди. Там є можливість здачі іспиту онлайн також, незнаю, що по навчанню. Вона не довела цю справу до кінця, бо чоловіку запропонували хорошу роботу в іншій провінціі і вони переїхали .
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Fly Vishnya
    wrote on last edited by
    Доброго вечора. Хто шукає де жити, 2bedrooms unit. В нас арендована квартира в Канаті ( Оттава). Ми переїхалив інше місто, бо робота там. Будинок новий. Територія гарна. Є паркінг місця . Квартира нова, має свіжий ремонт, кухня нова , рента наша ще до кінця березня. І вже квартира вільна для розгляду. Сусіди всі працюючі, не шумлять. Їх взагалі не видно, не чутно теж( скоріш за все сучасне будівництво, добра ізоляція). Є великі ліфти. Ще одна українська сім’я проживає в цьому будинку. Є багато опцій додаткових- ігрова, кінозал, спортзал та ін. Українців беруть, школи з високим рейтингом. через дорогу елементарі скул. Валмарт, банк та багато інших магазинів десь 5-6 хв пішки. Машиною взагалі все близько. Є дуже гарна паркова зона навколо озера теж через дорогу, 2-3 хв. Зупинки транспорту поруч. Машиною десь 10 хв до басейну , ковзанки (є вибір, декілька центрів активного відпочинку ). Беруть з собаками, кошками. Компанія бере на розгляд ваші документи, дивиться платоспроможність. Якщо хтось з наших швидко зможе зняти нашу квартиру у цієї компанії ( все офіційно) то від нас - особиста знижка! Адреса : k2s6p1, 800 Eagleson Rd, Kanata. Дивіться їх сайт для формування запиту. Unit 217 питати у менеджера. В особисті залюбки покажу фото квартири та дам додатковий тел менеджера. Дуже сподіваюсь, що комусь підійде.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lola
    wrote on last edited by
    Я просто работаю поваром и на самом деле это незаменимый нужен только в отеле или в хорошем ресторане,конечно лучше иметь его чем не иметь,но на первое время вы работу найдете без него
    1 Reply Last reply
    0
  • t1512296185T Offline
    t1512296185T Offline
    Yegor Dubinin
    wrote on last edited by
    Я пару дней назад устроился в ресторан, хотел поваром ( line cook) мне говорят давай сначало буть prep cook а потом тебя продвинем Сказали что пока можешь работать без этой бумажки, но в процессе нужно будет получить этот food handler certification Как я понял он стоит 100 долларов, и подготовка к нему займет 6-8 часов
    1 Reply Last reply
    0
  • t316593503T Offline
    t316593503T Offline
    Elena Naumets
    wrote on last edited by
    Спасибо))
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Aleksandra
    wrote on last edited by
    Доброго дня, прилітаю до Оттави з іншої провінції у справах. Підкажіть будь ласка, як дістатися від аеропорту до центру міста громадським транспортом? Ходить автобус чи легке метро? Скільки коштує проїзд? Як оплачувати – заздалегідь чи можна у транспорті купити квиток?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags