Ukrainian Ottawa
-
Але майте на увазі якщо не берете страхівку і щось може статися,наприклад відмінять рейс,то ківі вам нічого не поверне
-
Може можна в декатлоні замовити?
-
Я купляв,проблем не було
-
Добрый день. Приглашаю на занятия английского языка. Преподаю всем уровням. Беру на занятия как детей так и взрослых. Занятия проходят онлайн. По всем вопросам в лс. Жду новых учеников❤️
-
Ми купили звичайні дешеві кросівки в Волмарті, біла подошва, все ок. Дитина їх лишає в школі в своїй шафці.
-
Купувала, все добре
-
Купіть в Волмарт, якісь самі прості легенькі, з білою підошвою. Зазвичай фарбує взуття з твердою підошвою
-
Всім привіт! Ми, молода пара шукаємо кімнату для оренди. Можливо в когось є якісь пропозиції ?! На Marketplace багатьом написали , але в основному всі хочуть одну особу в кімнату
-
Кімнату важко знайти,хіба на AirBnB а так шукайте на довготривалу аренду 1 бедрум або студію
-
Вітаю дорогі співвітчизники! А чи є хто з нас православні УПЦ (митр. Онуфрія)? Напишіть мені будьласка
-
дякую вам за цей пост) підключив у роджерс за такими же умовами. 1.5гбіт на 2 роки за $54.99, без контракту + безкоштовне підключення, роутер + усілякі плюшки типу дисней+ і ще там щось
-
Доброго дня! Може хтось має приклад рекомендаційного листа від попереднього працедавця ? Що там повинно писатись? І як виглядає лист-пцдтвердження досвіду роботи для pr? Дякую
-
Так, я думала шо я десь в гаварменті/держ установі повинна брати якісь бланки і давати їм заповнювати (мені так уявлялося) А все шо я поки що дізналася, шо це допис у вільній формі роботодавця який там підтверджує по якому ноку ти працювала/скільки працювала і заробляла/які обов’язки виконувала. Але поки ще не уточнювала так це чи ні.
-
От мені треба відправити приклад до Польщі -самі там не напишуть((і тут в Канаді мені теж сказали дати їм взірець….я так розумію, зо там повинні бути прописані обов’язки, які під ваш нок підходять
-
Теж дуже цікавлять ці питання. Тому шо я пішла питати це у свого работодавця, а він мені каже «я думав ти мені скажеш як правильно все це написати». Дізнайся, я все напишу))
-
Сподіваюся, скоро люди почнуть подаватися на pr і буде більше інфи))
-
Хто б уточнив чи приклад дав 😂боюсь зміняться люди в польській компанії і ниіхто мені потім нічого не напише…
-
Тому що в центрі коштує 50 долларі
-
Salam
-
Всім привіт,хто знає де можна підшити штани ?
30 Jan 2023, 02:32
8929/27948
about 6 hours ago