Ukrainian Ottawa
-
Можливість роботи особистим помічником. Працюйте, коли вам зручно, і заробляйте шістсот доларів на тиждень. Це гнучкий неповний робочий день. Усі роботи — це робота з дому/роботи, вам не потрібно нікуди їздити, і вам не потрібно мати автомобіль, щоб почати. Щоб дізнатися більше про вакансію, звертайтесь. Надішліть DM із вашим місцезнаходженням Заявка буде прийнята і ви отримаєте відповідь протягом 24 годин
-
В світі заборонено підтримка будь-якої пропаганди тероризму. Керівники УПЦ мають російське громадянство, чекали, коли виб'ють українців з Києва, відкрито велася переписка з русьною по при атаки на Україну. Що ще Вам треба, щоб Ви прокинулися! Убогі
-
Так підніміться, задайте питання, якщо беруть участь, надайте факти. Чого сидите. Є два варіанти, або підтримуєш Україну або країну терориста. І люди підтримають не просто Україну, люди підтримають боротьбу з агресором. Що у вас в голові? Каша із звинувачень!
-
Це у вас в голові каша, я навела приклад, за яким очевидно, що не можна судити всіх за поведінкою окремих представників. І якщо людина є вірянином УПЦ, то ніхто не має права її цькувати, особливо в країні, де це заборонено законом. Навчіться вже поважати закони країни, де ви знаходитесь
-
Не треба мене вчити, до чого тут закони країни. Ніхто не забороняє вам йти до православної церкви. Питання: до української чи московської.
-
Оттак і ліземо зі своїм уставом в чужий монастир.
-
Відрізані голови наших хлопців, згвалтовані діти, вбивство цілих сімей, безліч сліз і крові в Україні і все це не засуджує УПЦ МП. Як спите ви взагалі. Що робите в українській групі. Чи вона не така вже українська
-
Не бачу сенсу бути підписником цієї групи.
-
От бачите, вже засудили не тільки людину, яка запитала про УПЦ, але й людей, які звернули на це вашу увагу. І зробили безпідставні висновки про всю группу.
-
Ясно. Все, що в очі то Божа роса.
-
Я б рекомендував написати їм листа через кризисну форму і описати свою ситуацію.
-
Також пам'ятаю, що наявність більше ніж однієї application form на людину на сайті є приводом для відмови, тому всі зміни подаються через кризисну форму.