Ukrainian Ottawa
-
Оттак і ліземо зі своїм уставом в чужий монастир.
-
Відрізані голови наших хлопців, згвалтовані діти, вбивство цілих сімей, безліч сліз і крові в Україні і все це не засуджує УПЦ МП. Як спите ви взагалі. Що робите в українській групі. Чи вона не така вже українська
-
Не бачу сенсу бути підписником цієї групи.
-
От бачите, вже засудили не тільки людину, яка запитала про УПЦ, але й людей, які звернули на це вашу увагу. І зробили безпідставні висновки про всю группу.
-
Ясно. Все, що в очі то Божа роса.
-
Я б рекомендував написати їм листа через кризисну форму і описати свою ситуацію.
-
Також пам'ятаю, що наявність більше ніж однієї application form на людину на сайті є приводом для відмови, тому всі зміни подаються через кризисну форму.
-
Не знаю як тут вставити посилання, але до офіційного сайту Canada. Ca додайте /en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/contact.html#contact-form
-
Якщо це якось допоможе, то деякі аптеки в Україні відправляють замовлення прямо до Канади
-
Нову. Це вже інший кабінет, не той з якого ви подавали на візу з України
-
Так. Дякую. Це і було зроблено вночі)
-
Привіт, чи є, хто подавав форму GST, та має дітей, як ви подавали, додатково заповнювали форму RC 66?
-
Я декларації подав через програму GenuTax. Я так розумію окрім листа про ретроактивні виплати за 2021 нічого більше подавати не треба, бо про все це (що в тих формах RC66...) питала програма при заповненні декларації.