Ukrainian Ottawa
-
Не бачу сенсу бути підписником цієї групи.
-
От бачите, вже засудили не тільки людину, яка запитала про УПЦ, але й людей, які звернули на це вашу увагу. І зробили безпідставні висновки про всю группу.
-
Ясно. Все, що в очі то Божа роса.
-
Я б рекомендував написати їм листа через кризисну форму і описати свою ситуацію.
-
Також пам'ятаю, що наявність більше ніж однієї application form на людину на сайті є приводом для відмови, тому всі зміни подаються через кризисну форму.
-
Не знаю як тут вставити посилання, але до офіційного сайту Canada. Ca додайте /en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/contact.html#contact-form
-
Якщо це якось допоможе, то деякі аптеки в Україні відправляють замовлення прямо до Канади
-
Нову. Це вже інший кабінет, не той з якого ви подавали на візу з України
-
Так. Дякую. Це і було зроблено вночі)
-
Привіт, чи є, хто подавав форму GST, та має дітей, як ви подавали, додатково заповнювали форму RC 66?
-
Я декларації подав через програму GenuTax. Я так розумію окрім листа про ретроактивні виплати за 2021 нічого більше подавати не треба, бо про все це (що в тих формах RC66...) питала програма при заповненні декларації.
-
Бо ще до початку подачі декларації теж все збирався зробити ті форми (RC66, RC66SCH, Direct deposit form та лист про ретроактивні виплати). Але після подачі декларації (мені допомагав родич, він місцевий бухгалтер) стало зрозуміло що вже не потрібно.
-
В мене нестандартне прохання, але буду дуже вдячна якщо хтось відгукнеться🙏 Мы прилетіли 3 тижні тому, здали теорію і отримали G1, є черга на екзамен G на початок травня. Сьогодні купляємо машину і треба оформити страхування, нам кажуть, що треба вписати в поліс хоч когось з правами G full, цій людину нічим це не зобов'язує, нічим не погрожує, як тільки ми отримаємо наші права відразу викреслимо людину з полісу (а ми отримаємо, обидва дуже гарні водії з великим стажем безаварійного, безштрафного водіння. Хто може нас врятувати і погодитися вписатися в наш поліс?🙏🙏🙏