Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Ottawa

Ukrainian Ottawa

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
28.3k Posts 2.7k Posters 61.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t517200697T Offline
    t517200697T Offline
    Vadym Hladkyi
    wrote on last edited by
    Нову. Це вже інший кабінет, не той з якого ви подавали на візу з України
    1 Reply Last reply
    0
  • t728943673T Offline
    t728943673T Offline
    Darina💗
    wrote on last edited by
    Доброго ранку. Хто найближчим часом летить з України до Оттави. Дуже потрібні одні ліки. Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t517200697T Offline
    t517200697T Offline
    Vadym Hladkyi
    wrote on last edited by
    Так. Дякую. Це і було зроблено вночі)
    1 Reply Last reply
    0
  • t438531350T Offline
    t438531350T Offline
    Lera Tamlawi
    wrote on last edited by
    Привіт, чи є, хто подавав форму GST, та має дітей, як ви подавали, додатково заповнювали форму RC 66?
    1 Reply Last reply
    0
  • t517200697T Offline
    t517200697T Offline
    Vadym Hladkyi
    wrote on last edited by
    Я декларації подав через програму GenuTax. Я так розумію окрім листа про ретроактивні виплати за 2021 нічого більше подавати не треба, бо про все це (що в тих формах RC66...) питала програма при заповненні декларації.
    1 Reply Last reply
    0
  • t517200697T Offline
    t517200697T Offline
    Vadym Hladkyi
    wrote on last edited by
    Бо ще до початку подачі декларації теж все збирався зробити ті форми (RC66, RC66SCH, Direct deposit form та лист про ретроактивні виплати). Але після подачі декларації (мені допомагав родич, він місцевий бухгалтер) стало зрозуміло що вже не потрібно.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Darya
    wrote on last edited by
    В мене нестандартне прохання, але буду дуже вдячна якщо хтось відгукнеться🙏 Мы прилетіли 3 тижні тому, здали теорію і отримали G1, є черга на екзамен G на початок травня. Сьогодні купляємо машину і треба оформити страхування, нам кажуть, що треба вписати в поліс хоч когось з правами G full, цій людину нічим це не зобов'язує, нічим не погрожує, як тільки ми отримаємо наші права відразу викреслимо людину з полісу (а ми отримаємо, обидва дуже гарні водії з великим стажем безаварійного, безштрафного водіння. Хто може нас врятувати і погодитися вписатися в наш поліс?🙏🙏🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Viktoriia Savitska
    wrote on last edited by
    Але Ви не можете їздити з G1 самостійно, доки не здасте на G full, або G2. А ваші українські права вже не дійсні тут після отримання цих
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Darya
    wrote on last edited by
    Чому не дійсні? Я ж можу іздити 2 місяці по своїх правах?...
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Viktoriia Savitska
    wrote on last edited by
    До того як отримали місцеві можете, після ні. Поки не спинять і не перевірять, то проблем не буде
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    Я вчора подавала через бухгалтера, вона для усього цього брала тільки доходи за 2022 рік. У мене були данні і за 2021, але вона сказала, що не треба. По формах, які вона заповнювала, підказати не можу.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alinka Halaiko
    wrote on last edited by
    Ми так само. Але я дзвонила в IRCC та мені сказали що аплікацію подавати за 90 днів до закінчення дії візи та візітор рекорда
    1 Reply Last reply
    0
  • t417433525T Offline
    t417433525T Offline
    Елена
    wrote on last edited by
    Доброго дня , мене звуть Олена, і я займаюся просуванням сторінок у соціальних мережах Що входить до моїх послуг як SMM спеціаліста: - створення унікального візуалу - розробка стратегії збільшення продажів/клієнтів - Налаштування таргетованої реклами - Режисування та монтаж Reels, Tik tok
    1 Reply Last reply
    0
  • t5690291375T Offline
    t5690291375T Offline
    Nataliia
    wrote on last edited by
    Всім привіт. Мене звуть Наталія. В Україні я працювала лікарем-реабілітологом. З радістю пропоную Вам наступні програми дієтологія (дві онлайн зустрічі ) - розрахунок раціону, підібраний індивідуально, за такими напрямками: • раціон на зниження ваги - акційна ціна -35 $ • харчування при целюліті, рекомендації, комплексний підхід - 50$ харчування жінки 40+ років - 50$ Всім Здоров‘я та Краси ! Пишіть в приватні повідомлення #реклама
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Roman P
    wrote on last edited by
    Всім привіт, шукаємо няню для малюка 2,7 на 4 години на день з 8:00 до 12:00 у робочі дні. Обов'язково досвід роботи в дитсадку від 2 років або довід роботи з дітьми від 2 до 5 років. Оплата 15cad/година. Розташування Баррхейвен.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Misha
    wrote on last edited by
    Не пропустіть нашу спеціальну пропозицію! Ви можете отримати БЕЗКОШТОВНИЙ сервіс забору посилки прямо з вашого дому тільки до 21 квітня. ☝🏻Детальніше за посиланням: ca.meest.com/uk/promos#YourMeest2LovedOnes ⠀ Як викликати кур'єра додому? ⬇️ ⠀ 🔹Зареєструйтесь або увійдіть на ca.meest.com/portal. 🔹Оформіть посилку на порталі Meest на свою домашню адресу. Під час оформлення оберіть HOME PICK-UP BY CANPAR та вкажіть будь-який робочий день як дату виклику кур'єра. 🔹Оплатіть вашу посилку онлайн. 🔹Отримайте на електронну пошту штрих-код, роздрукуйте його та наклейте на посилку. 🔹Кур'єр нашого партнера CANPAR забере вашу посилку наступного робочого дня у робочий час, або у вказаний вами робочий день. ⠀ Цей сервіс допоможе заощадити час та надсилати більше посилок прямо з вашого дому! ⠀ #meestcanada
    1 Reply Last reply
    0
  • t5129142160T Offline
    t5129142160T Offline
    Недвижимость в Канаде, Оттаве
    wrote on last edited by
    Огляд таунхауса в Оттаві за $2,450 на місяць від ріелтора Olga Richer
    1 Reply Last reply
    0
  • t720466379T Offline
    t720466379T Offline
    Oleg
    wrote on last edited by
    Доброго дня шановна громадо в червні планую переїхати до Отави, якщо є інформація які районі вважаються найбільш неблаполучні для зйомки житла і в яких рамках є можливість зняти 1 кімнатну квартиру?)
    1 Reply Last reply
    0
  • t1512296185T Offline
    t1512296185T Offline
    Yegor Dubinin
    wrote on last edited by
    Кто знает что такое ПУ в Канадi? . Хочу пойти в Украинское посольство в Оттаве
    1 Reply Last reply
    0
  • t720466379T Offline
    t720466379T Offline
    Oleg
    wrote on last edited by
    Дякую
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.