Ukrainian Ottawa
-
Скажіть будь-ласка, це цю програму треба купляти? Я бачила у Волмарт щось таке
-
Ага, але якщо мені підходить по кільком містам шукати, чи я знаходжуся в одному, а оголошення хочу глянути в іншому - кожного разу перемикати не дуже зручно
-
Є безкоштовна
-
Доброго дня. Підкажіть будьласка хото летів із котами, які документи потрібні для Канади? В нас є паспорти із усіма прививками та чіпи. Є СDC сертифікат на прививки та чіпи для кішок. Також зроблені титри для кішок.
-
Та я вже співчувати починаю, бо хто ж так шукає житло, щей коли часу обмаль)
-
Ну, ми можемо поспівчувати 😂
-
Через три дні Віталій буде писати, що його виставили на вулицю і нема де переночувати. А чим люди з Оттави йому допоможуть? 😂
-
ну потерпіть ще три дні 😂 Віталію уже казали, що тут Оттавська група
-
Вже протягом двох тижнів Ви пишете тут це оголошення. Воно не дасть результатів, більшість учасників з Оттави, Вам потрібно в групу Торонто
-
Сертифікат на щеплення + ветпаспорт... у мене чіп не перевіряли... головне, щоб по датам все підходило і по віку тварини. Титри не потрібні Можете ще до чатику petstocanada написати, але сумніваюсь, що щось змінювалось
-
Привіт усім! Можливо хтось знає, як доїхати з аеропорту Торонто до Оттави після 19:00? І чи взагалі є транспорт з Торонто до Оттави після 19:00? Літак Франкфурт-Торонто прилітає о 18:00, тому шукаю транспорт, щоб доїхати до Оттави.
-
Велике спасибі за відповідь🤗