Ukrainian Ottawa
-
У вас багато помилок у повідомленні виправте будьласка
-
Доброго дня. Підкажіть будьласка хото летів із котами, які документи потрібні для Канади? В нас є паспорти із усіма прививками та чіпи. Є СDC сертифікат на прививки та чіпи для кішок. Також зроблені титри для кішок.
-
Может увидимся я расскажу тебе все правила написания русского языка и даже Украинсого)
-
Здравствуйте! Я нахожусь в Николаеве, Украина. Под заказ изготовляю сумочки из бусин и украшения из бисера, напишите мне +380679878434 Делая заказы Вы поддерживайте меня. Спасибо! Отправки по всему миру
-
Попробуй,чекаю тебе біля Українсько католицької церкви через 30 хв
-
Та я вже співчувати починаю, бо хто ж так шукає житло, щей коли часу обмаль)
-
Ну, ми можемо поспівчувати 😂
-
Через три дні Віталій буде писати, що його виставили на вулицю і нема де переночувати. А чим люди з Оттави йому допоможуть? 😂
-
ну потерпіть ще три дні 😂 Віталію уже казали, що тут Оттавська група
-
Вже протягом двох тижнів Ви пишете тут це оголошення. Воно не дасть результатів, більшість учасників з Оттави, Вам потрібно в групу Торонто
-
Сертифікат на щеплення + ветпаспорт... у мене чіп не перевіряли... головне, щоб по датам все підходило і по віку тварини. Титри не потрібні Можете ще до чатику petstocanada написати, але сумніваюсь, що щось змінювалось
-
Надеюсь у вас не будет таких жизненных ситуаций!
-
Вы эмигрировали в Канаду? Или вас депортировали за те качества которые из вас вылазят ! Люди ,не можете помочь ! Учите географию!
-
Привіт усім! Можливо хтось знає, як доїхати з аеропорту Торонто до Оттави після 19:00? І чи взагалі є транспорт з Торонто до Оттави після 19:00? Літак Франкфурт-Торонто прилітає о 18:00, тому шукаю транспорт, щоб доїхати до Оттави.
-
Велике спасибі за відповідь🤗
-
Посмотрите блаблакар или автобусы
-
Візьміть машину в оренду. На день буде не сильно дорого. Або літак
-
Друзі, може хтось знає сайти з лоукостами, поділіться, будь ласка:)
-
Або ніч в Торонто і на ранок автобус
-
у нас в Канаді запитали тітри, а у Європі ні, всім пофіг було
30 Jan 2023, 02:32
9085/27851
about 4 hours ago