Ukrainian Ottawa
-
Cупер, дуже дякую☺️
-
Потяги теж тільки до 18:30)
-
Я летіла рейсом о 00.30 Торонто-Оттава
-
Був у такому ж становищі. Ці хлопці знайшли де можна зробити страховку на G1 в Онтаріо, трохи дорожче виходить, але можна потім переоформити коли отримаєте G2 чи G Full. По друге, я майже без очікування сдавав G2 у Вінчестері. G Full можна у Корнвелі здати без очікування якщо не помиляюся.
-
Якщо комусь цікаво скільки часу займає євалюація дипломів через WES то в нас 3 диплома (2 бакалавра, 1 спеціаліста) зайняло по часу майже 2 місяці. 3 березня зареєстрували акаунти та оплатили WES, 10 березня дозібрали пакет документів та оплатили в українській офіс Apostile (подавали на формування заявки та переклад, за 3 диплома вийшло 7000грн десь) 12 квітня Apostile відправив сформовану заявку до WES і от 19 квітня прийшла перша євалюлюація, а 20 друга. І так в Канаді якщо це підходить по годинам, то за диплом спеціаліста нараховують masters degree тобто магістра.
-
Вітаю 👋 Я онлайн тренер та дієтолог з персональним підходом, який допоможе: Прибрати зайві кілограми або набрати м'язову масу Накачати великі руки 💪 або сідниці 🍑 БЕЗКОШТОВНО проводжу консультації та даю рекомендації 👨💻