Ukrainian Ottawa
-
Есть какие-то люди которые помогут или автобусы и какая стоимость?
-
Подскажите пожалуйста как можно будит из Монреаля доехать до Оттавы??
-
Спасибо большое!
-
Є автобуси,є потяг. Квиток на автобус можна придбати прям в аеропорту Монтреаля, останні автобус від'їжджає о 8:30 pm. З правого боку як вийдете в основний зал, є exchange ,там придбаєте квитки. Вийдете на exit якщо не помиляюсь 28 (Останні двері) йдіть у право до зупинки номер 8, там буде написано.
-
Спасибо!!
-
Цікаво, а які сайти (або канали) ви використовували для розсилки резюме?
-
Якщо кличуть на інтерв'ю, значить у нього цікавий досвід і пристойне резюме. Значить провалюється саме на співбесіді. Я б робив ставку на незнання місцевої специфіки/культури співбесід. Хоча з іншого боку, хоч вбийте не розумію, навіщо програмісту з досвідом йти на survival, якщо можна на remote працювати на ті ж українські компанії. Щось тут не клеїться.
-
Так так звичайно. Тому, коли вище запитали, яку мову програмування вчити, я сказав - англійську. Це до речі вже актуально навіть для України, а для Канади і подавно. Адже нам доводиться конкурувати на ринку перш за все з вихідцями з Індії, а у них англійська - майже на рівні державної.
-
Реальнiсть така що елементарне знання англійської програмісту в Канаді все ж потрібно. А відносно професіоналізму, то ви все-таки повинні виглядати "кращим" фахівцем чим інші кандидати, щоби вам надали перевагу незважаючи на слабке знання англійської мови.
-
Специфіки ui/ux не знаю, але у програмістів ж безліч матеріалів як готуватись до окремих етапів інтерв'ю і скажу відверто, навіть будучи класним спеціалістом, це все ще може бути доволі нетривіальний квест і робота сама по собі. Ми (українці) якраз частіше за все валимось на софт скілах і абсолютному незнанні місцевих ритуалів співбесід. Жодний рівень професійних навичок нажаль цього не замінить.
-
Я радше про те, що треба знати як себе презентувати. Наприклад, свою персону розкривати за методикою STAR, свій минулий досвід розкривати в цифрах (наскільки ваш дизайн підвищив продажі у %, збільшив конверсію і т.д.), своє резюме підправляти під кожну вакансію, знати факти про компанію, до якої йдете, мати заготовлений список запитань до інтерв'юера і т.д. Всі ці маленькі нюанси дозволять вам розкрити себе. І нажаль, ми, українці, ну дуууже погано себе продаємо, навіть якщо з технічної точки зору ми класні спеціалісти.
-
Якщо ви чистите зуби своїй собаці раз на рік, то зробіть це в Україні. Ще у моєї почались проблеми зі шлунком. А це звична справа у йоріків, то, щоб купити лікувальний корм, треба через лікаря. Одяг зимовий, якщо вам актуально, то ми тут так і не знайшли правильного. Ну і будь що, що пов'язане з лікуванням і ви знаєте, як його використовувати, беріть. Бо тут нічого не купите без візиту до лікаря.
-
Remote на укр команії платять такі зп що тут не дуже вижити