Ukrainian Ottawa
-
Так так звичайно. Тому, коли вище запитали, яку мову програмування вчити, я сказав - англійську. Це до речі вже актуально навіть для України, а для Канади і подавно. Адже нам доводиться конкурувати на ринку перш за все з вихідцями з Індії, а у них англійська - майже на рівні державної.
-
Реальнiсть така що елементарне знання англійської програмісту в Канаді все ж потрібно. А відносно професіоналізму, то ви все-таки повинні виглядати "кращим" фахівцем чим інші кандидати, щоби вам надали перевагу незважаючи на слабке знання англійської мови.
-
Специфіки ui/ux не знаю, але у програмістів ж безліч матеріалів як готуватись до окремих етапів інтерв'ю і скажу відверто, навіть будучи класним спеціалістом, це все ще може бути доволі нетривіальний квест і робота сама по собі. Ми (українці) якраз частіше за все валимось на софт скілах і абсолютному незнанні місцевих ритуалів співбесід. Жодний рівень професійних навичок нажаль цього не замінить.
-
Я радше про те, що треба знати як себе презентувати. Наприклад, свою персону розкривати за методикою STAR, свій минулий досвід розкривати в цифрах (наскільки ваш дизайн підвищив продажі у %, збільшив конверсію і т.д.), своє резюме підправляти під кожну вакансію, знати факти про компанію, до якої йдете, мати заготовлений список запитань до інтерв'юера і т.д. Всі ці маленькі нюанси дозволять вам розкрити себе. І нажаль, ми, українці, ну дуууже погано себе продаємо, навіть якщо з технічної точки зору ми класні спеціалісти.
-
Якщо ви чистите зуби своїй собаці раз на рік, то зробіть це в Україні. Ще у моєї почались проблеми зі шлунком. А це звична справа у йоріків, то, щоб купити лікувальний корм, треба через лікаря. Одяг зимовий, якщо вам актуально, то ми тут так і не знайшли правильного. Ну і будь що, що пов'язане з лікуванням і ви знаєте, як його використовувати, беріть. Бо тут нічого не купите без візиту до лікаря.
-
Remote на укр команії платять такі зп що тут не дуже вижити
-
4-5к на місяць (цілком реальна зарплата з досвідом роботи 3-5 років) - це 5-6.5к канадських на місяць, або 60-75 чистими на рік. Вибачте, але це пристойна зарплата, навіть для Канади, точно краща за survival
-
о, тема айти пошла ребята что делать, когда есть некоммерческий опыт во фронтенде (был на курсах украинских ещё до войны)? около года примерно и это всё что есть, ну ещё и желания вагон в придачу вот только без структуры, чёткого плана и с сурвайвл джоб всё это постоянно откладывается, но это уже моя проблема если есть какие-то советы, то я был бы благодарен
-
Уоркворт, маленьке містечко, розташоване приблизно за дві години їзди на схід від Торонто, знову проводить фестиваль бузку з 27 по 28 травня 2023 року. Захід включає нескінченне пахощі квітів і тонну весняного настрою. Фестиваль проходить вздовж Бузкової стежки тисячоліття, де можна побачити тисячі кущів "рідкісного та красивого бузку унікальних сортів". Кущі були висаджені вздовж стежки, "перетворивши її на вітрину бузку для всіх бажаючих". Торік на фестивалі було представлено подвійний білий бузок "Лавина" на честь 70-річного платинового ювілею королеви. ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ 🇺🇦Українці Монреаля в соціальних мережах: Telegram Instagram Facebook 🇺🇦 Інші наші платформи: UKRAINIAN US: SITE, INSTAGRAM, TELEGRAM, FACEBOOK UKRAINIAN TRUCK DRIVERS UKRAINIAN BUSINESS FORUM
-
В Канаду
-
Добрый вечер, может кто то знает, со скольки лет ребенок может путешествовать сам?
-
погортайте історію. відповідь була. Опікунство - Ваш варіант
-
Не помню что ответили тогда)