Ukrainian Ottawa
-
Народ, кому цікаво є резюме білдер називається Enhancv - так от вони дають преміум акаунт для усіх українців на рік безкоштовно. я собі резюме у них робив, крутий сервіс. якщо цікаво, то реєструєтесь там і пишете їм на пошту [email protected] що хочете отримати преміум підписку на рік і вони присилають код. треба тільки додати до листа якийсь пруф що ви українець.
-
Або пересіли на інший літак , а мали отримати в першому аеропорту , де проходили контроль
-
Мої батьки пройшли повз у Торонто. Мусили звернутися до персоналу і ті потім провели їх назад для оформлення ворк перміту. Але ж в них був літак з Лос Анджелесу
-
Вона буде як мінімум з однією іншою датою, з датою в’їзду , а не з дати, коли Ви отримали лист . А закінчення до кінця дії візи, або на три роки
-
Ні, то не те. Ми теж таке мали. Ворк перміт видають в аеропорту. Він йде окремим папером, то дише підтвердження, шо Вам дадуть його при прильоті
-
Нет мне как раз выдали именно рабочую визу уже в Вене. Дату work permit и его номер я ещё знал месяц назад. Я не поленился , сходил в посольство , там подтвердили , да это уже виза с wp То есть в Канаду ещё не прилетели ещё не спланировали , не получили ещё паспорт на дочь , а уже 3 года тикают …
-
Ось такий дають в аеропорту. Віза у мене до квітня 2027 року
-
Бо у Вас візітор і вона дозволяє таке.