Ukrainian Ottawa
-
Може, бо це різні документи, і те, і те можна окремо подовжуватм
-
То есть вп срок больше чем виза ?))
-
А, то у вас візітор
-
Це ворк перміт до жовтня 2025 року. А віза до квітня 2027 року. Тобто я про те, що перміт дають на три роки
-
Ворк перміт - 3 роки, але не більше як сама віза. Не може бути ворк перміт довший за візу (expire date) якщо так є - то то помилка
-
То 3 года для визы, ворк пермит будет считаться с момента пересечения границы
-
Тільки до квітня 2025)
-
Моя сім’я і друзі, які подавались влітку ставили відмітку про роботу і отримали візітор.
-
Але саме для неї ми не обирали пункт про роботу, а інші три візи отримали воркер, бо обирали цей пункт
-
Я ж не кажу ніхто, а майже. Відсоток дуже невеликий
-
Моя мама отримала)
-
По провінціям одразу була інформація, що це не має значення
-
Ні, вже давно візітор майже ніхто не отримує
-
Люди ще обирали провінцію, а поїхали в іншу. По CUAET всім видають ворк перміт. Або покажіть мені офіційний документ, де зазначено інше
-
То есть я правильно понял - если бы указал что не хочу работать получил бы визитор до конца паспорта. А по прилету в Канаду получил бы вп по CUAET ?
-
Там з літа минулого року помінялася система, якщо ставили відмітку, що хочете правати, то отримували воркер, якщо ні, то візітор
-
У дитини стаді перміт менший на пів року, ніж у другої дитини, бо паспорт закінчується раніше і відповідно віза
-
До речі, навіть якщо відкриють візітор візу до 10 років, все одно ворк перміт буде на три роки, а коли він закінчиться, то вам треба буде новий. Бо за візітор візою більше півроку в країні не можна знаходитися, і немає права на роботу
-
Все зависит от провинции и ваших условий
-
Я не в теме, но думаю сложновато )
30 Jan 2023, 02:32
9482/27980
about 2 hours ago